Katalog

Čerstvé ovoce z Portugalska

13.08.2024 10:45

Čerstvé ovoce z Portugalska

Odpovědět na inzerát

Na slunném pobřeží Evropy, v portugalském Algarve, pěstujeme v Quinta dos Passaros čerstvé ovoce od roku 1993 podle ekologických zásad, přesně tak, jak to příroda zamýšlela.

Naše webové stránky vám nabízejí možnost objednat si čerstvé, přírodní a neošetřené ovoce z naší 65hektarové pomerančové farmy pohodlně online. Jsme hrdí na to, že vám můžeme nabídnout širokou škálu vysoce kvalitních produktů, které pocházejí přímo z naší farmy a od vybraných portugalských producentů.

náš sortiment zahrnuje ovoce, neošetřené pomeranče a avokádo, zeleninu, mandle, ořechy, sušené ovoce, koření, olivy, olivové oleje, sýry, uzeniny, kakao, kávu, čaj, med, pyl, rybí speciality, ovocné pomazánky, přírodní mořskou sůl Algarve, vína, portské víno, medronho.

Naše výrobky jsou pečlivě vybírány tak, aby přinesly kousek Portugalska pro tradiční středomořskou stravu přímo k vám domů.

Přikládáme velký význam kvalitě a udržitelnosti, proto provádíme sklizeň s maximální péčí. Čím je náš systém tak výjimečný? Vaše objednávky nejprve shromažďujeme a zpracováváme. Suché zboží je předem vyzvednuto. Připraví se přepravní karton potřebný pro vaši objednávku. Ovoce je sklizeno krátce před odjezdem chladírenského vozu a zabaleno společně s vaší objednávkou. Naše produkty jsou přepravovány v chladu, aby dorazily čerstvé a neovlivněné počasím. Rodina Dornhoff se vyznačuje vynikajícím zákaznickým servisem a osobním přístupem. Snažíme se vám nabídnout nejen výrobky nejvyšší kvality, ale také vytvořit nezapomenutelný zážitek z nákupu. Objevte s Quinta dos Pássaros rozmanitost a chuť Portugalska a nechte se inspirovat našimi ručně vybíranými produkty.



Těšíme se, až vás přivítáme v našem rodinném společenství! Náš specializovaný tým se postará o to, aby se k vám vaše objednávky dostaly rychle a spolehlivě. Rodina Dornhoffů si zakládá na vynikajícím zákaznickém servisu a osobním přístupu.

Snažíme se vám nejen nabídnout výrobky nejvyšší kvality, ale také vytvořit nezapomenutelný zážitek z nakupování. Objevte rozmanitost Portugalska.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Portugalsko

Oblast
Silves

Umístění
Sitio das cabeças 165 T 8300-020 Silves