Katalog

Dodavatel surovin pro laboratorní činidla

23.08.2024 16:00

Dodavatel surovin pro laboratorní činidla

Odpovědět na inzerát

Výrobce Hubei Desheng, odborník na dodávky laboratorních činidel, je známý svými bohatými produkty, přísnou kontrolou kvality a profesionální podporou. Je to váš ideální partner pro spolupráci.

Na trhu dodávek laboratorních činidel se výrobci Desheng v provincii Hubei stali důvěryhodným partnerem mnoha laboratoří díky své známé kvalitě, profesionálním službám a inovativnímu duchu. Proč to říkáte? Níže se podrobně podíváme na výhody a vlastnosti výrobce Desheng v oblasti dodávek surovin pro laboratorní činidla.


1. Bohatý a profesionální sortiment výrobků

1. Přísady do zkumavek pro odběr krve: Výrobce Desheng poskytuje vysoce kvalitní přísady do zkumavek pro odběr krve, které splňují potřeby různých typů odběru a uchovávání krevních vzorků.

(1) Kompletní sortiment: včetně heparinu sodného, heparinu lithného, EDTA dipotamátu, EDTA tripotamátu, citrátu sodného a dalších přísad, vhodných pro různé detekční položky.
(2) Přísná kontrola kvality: provádí se přísné testování čistoty a účinnosti heparinových přísad, aby se zajistila jejich stabilní účinnost a zabránilo se nežádoucím účinkům na krevní vzorky.
(3) Služby na míru: Můžeme poskytnout řešení na míru pro přísady do zkumavek na odběr krve podle potřeb zákazníka.


2. Biologický pufr: Biologický pufr společnosti Desheng hraje v laboratoři důležitou roli.

(1) Více typů: včetně Tris, Bicinu, Caps, Mops a dalších běžných biologických pufrů, které zajišťují stabilní pH prostředí pro experimenty.
(2) Vysoká čistota: Po přísných procesech čištění je zajištěna vysoká čistota pufru a nízký obsah nečistot, což zajišťuje přesnost experimentálních výsledků.
(3) Dobrá stabilita: Může si udržet dobrou pufrovací účinnost při různých teplotách a podmínkách, což poskytuje záruku reprodukovatelnosti experimentů.


3. Chromogenní substráty: Chromogenní substráty dodávané společností Desheng poskytují silnou podporu pro laboratorní detekci a analýzu.

(1) Nová Trinderova činidla, jako jsou Toos, TOPS, Ados a další chromogenní substráty, mají vysokou citlivost a specifičnost a mohou reagovat se specifickými enzymy a vyvolat výrazné barevné změny.
(2) Spolehlivá kvalita: Díky přísnému testování kvality je zajištěna stabilita chromogenního substrátu a neexistují žádné falešně pozitivní nebo falešně negativní výsledky.
(3) Široká použitelnost: Vhodný pro více oblastí, jako je biochemická detekce a imunitní analýza, splňující potřeby různých experimentů.


4. Chemiluminiscenční činidla: Chemiluminiscenční činidla Desheng poskytují možnost vysoce citlivé detekce v laboratoři.

(1) Rychlá luminiscence: Díky vysoké intenzitě luminiscence a stabilitě mohou detekovat cílové látky při nízkých koncentracích a zvyšovat citlivost detekce.
(2) Více typů: včetně různých typů chemiluminiscenčních činidel, jako je ester akridinu a luminol, vhodných pro různé detekční systémy.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Hubei

Umístění
Ezhou