Katalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

29.08.2024 10:00

Nová generace bezložiskových snímačů umožňuje vyšší výkon

Odpovědět na inzerát

S libovolným magnetickým kroužkem lze realizovat a naprogramovat libovolné rozlišení.

Díky své kompaktní konstrukci a libovolnému průměru hřídele jsou bezložiskové snímače ideální pro použití v pohonné a výtahové technice, pro asynchronní motory nebo motory s vnějším rotorem nebo v generátorech, velkých motorech a větrných turbínách. Společnost Kübler nyní rozšířila svůj sortiment bezložiskových snímačů, aby dosáhla ještě výkonnějšího celkového systému. Toho je dosaženo díky dostupným magnetickým kroužkům, které vždy dosahují nejlepší možné přesnosti. Vlivy příslušné instalace a případné teplotní rozdíly jsou kompenzovány hlavicí snímače.

Varianty RIM2000 a RIM5000 navíc umožňují naprogramovat rozlišení snímače a realizovat tak libovolný počet impulsů bez ohledu na použitý magnetický kroužek. Nová řada bezložiskových snímačů tak nabízí maximální flexibilitu, vyšší výkon a úsporu nákladů

Kdy se která snímací hlava používá?

Pokud je v aplikaci důležitá vysoká kvalita signálu, jsou ideální varianty bezložiskových rotačních snímačů RIM2000 s délkou pólu 2 mm a bezložiskový rotační snímač RIM2000. To vyžaduje dokonalá ložiska a stabilní montážní proces, který umožňuje vzduchovou mezeru max. 1 mm.

Pokud aplikace vyžaduje větší vzduchovou mezeru (max. 2 mm), používají se bezložiskové snímače RIM500 nebo programovatelná varianta RIM5000. Vysokého výkonu se dosahuje také díky vysoké kvalitě signálu.

Díky širokému výběru magnetických kroužků a různým možnostem montáže lze bezložiskové snímače od společnosti Kübler flexibilně použít v různých aplikacích.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Německo