Katalog

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

14.10.2024 01:05

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory pro průmyslová a komerční řešení drátěných sítí

Odpovědět na inzerát

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory je předním výrobcem a vývozcem komplexní řady vysoce kvalitních výrobků z nerezového pletiva. Uspokojujeme široké spektrum průmyslových a komerčních potřeb a nabízíme rozmanitý sortiment drátěných sítí, filtračních tkanin, sít a drátů z nerezové oceli.

Bezkonkurenční výběr a přesnost:
Naše hlavní síla spočívá v rozsáhlé nabídce nerezových drátěných sítí a tkanin, které vyrábíme. Využíváme prvotřídní materiály k výrobě tkaných drátěných pletiv a filtračních tkanin pečlivě navržených tak, aby splňovaly vaše specifické požadavky. Patří sem předřezaná lomová síta, kusy zakázkových rozměrů, disky, pásy a široká škála hotových filtračních výrobků. Každý výrobek je pečlivě vyroben s přesnými průměry drátu a velikostí otvorů, což zajišťuje optimální výkon ve vaší jedinečné aplikaci.

Řešení na míru pro různorodé aplikace:
Protože chápeme důležitost flexibility, nabízíme rozsáhlý výběr tříd a vzorů tkaní, které vyhovují vašim specifickým potřebám. Naše portfolio výrobků zahrnuje:

Hladká vazba:

Tento jednoduchý přeplétaný vzor se čtvercovými nebo obdélníkovými otvory je ideální pro aplikace, jako jsou filtry, cedníky, stínění a sítě proti komárům.

Keprová vazba:

Tato vazba, která se vyznačuje proplétáním dvou přes sebe a dvou pod sebe, nabízí vynikající stabilitu a pevnost, takže je vhodná pro podobné aplikace jako hladká vazba.

Holandská vazba:

Tato vazba upřednostňuje pevnost a filtrační účinnost díky většímu průměru osnovního drátu. Využívá se především při výrobě filtrů.

Holandská keprová vazba:

Tato vazba kombinuje vzor keprové vazby se silnějším útkovým drátem a vyniká v úlohách vysokotlaké filtrace v různých průmyslových odvětvích.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Shandong