Katalog

Retek Motion Co.,Ltd

Retek Motion Co.,Ltd

  • ISO9001
  • IATF
  • ISO14001

Retek Motion Co.,Ltd

  • ISO9001
  • IATF
  • ISO14001

17.10.2024 16:25

BLDC MOTOR-W86109

Odpovědět na inzerát

určené pro pomoc při šplhání a zvedání

W86109A

Tento druh bezkartáčového rotoru je určen pro pomoc při šplhání a zvedání, který má vysokou spolehlivost, vysokou odolnost a vysokou účinnost převodu. Využívá pokročilou bezkartáčovou technologii, která nejenže poskytuje stabilní a spolehlivý výstupní výkon, ale má také delší životnost a vyšší energetickou účinnost. Takové motory se používají v různých aplikacích, včetně horolezeckých pomůcek a bezpečnostních pásů, a hrají roli i v dalších scénářích, které vyžadují vysokou spolehlivost a vysoký stupeň účinnosti přeměny, jako jsou zařízení průmyslové automatizace, elektrické nářadí a další oblasti.


Úvod do výroby


Tento bezkartáčový motor obsahuje následující vlastnosti. Použitím pokročilé bezkartáčové technologie snižuje použití opotřebitelných dílů u tradičních motorů a zvyšuje celkovou spolehlivost a stabilitu. Konstrukce vnitřního rotoru snižuje mechanické opotřebení, prodlužuje životnost motoru a snižuje náklady na údržbu. Bezkartáčová konstrukce snižuje energetické ztráty a zlepšuje využití energie, čímž dosahuje vyššího stupně účinnosti přeměny.

Bezkartáčové motory hrají důležitou roli v horolezeckých pomůckách. Jejich vysoká spolehlivost a vysoký stupeň účinnosti přeměny zajišťují stabilní provoz zařízení v náročných podmínkách a poskytují uživatelům bezpečnější a spolehlivější zážitek. Současně se také hojně využívá v systémech bezpečnostních pásů, které poskytují cestujícím spolehlivější bezpečnostní ochranu.

Stručně řečeno, bezkartáčový motor s rotorem poskytuje spolehlivou podporu napájení pro různé scénáře použití díky své vysoké spolehlivosti, vysoké odolnosti a vysokému převodnímu poměru účinnosti a je nepostradatelnou klíčovou součástí v moderní průmyslové oblasti.


Obecná specifikace:

l Jmenovité napětí: 130 VDC

l Zkouška odolnosti motoru vůči napětí: 600VAC 50Hz 5mA/1S

l Jmenovitý výkon: 380

l Špičkový točivý moment: 120 N.m

l Špičkový proud: 30 A

l Výkon bez zatížení: 90RPM/0,65A

Výkon při zatížení: 78 ot/min/5A/46,7 N.m

l Redukční poměr: 40

l Třída izolace: F

l Hmotnost: 5,4 kg



Použití:
Elektrické horolezecké vybavení, bezpečnostní pásy apod.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Suzhou,215129

Umístění
Bldg 10,199 Jinfeng RD,New District

Další informace