RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O
18.11.2024 11:35
Je to enzym, který vytváří příčné vazby mezi molekulami bílkovin. Hlavní skupiny výrobků s použitím transglutaminázy:
masné výrobky, uzenářské/skopové výrobky, výrobky z mořských plodů, pekařské výrobky, mléčné a veganské výrobky.
Použití TG přináší řadu výhod:
* Zlepšuje strukturu masa
* a vazbu mezi kousky masa
* Snižuje obsah fosfátů
* Snižuje ztráty vody při vaření
* Zlepšuje konečnou strukturu výrobků s nízkým obsahem sodíku
* Zlepšuje texturu a pružnost
* Zvyšuje pevnost gelu a usnadňuje ztrátu bílkovin
* Snižuje obsah gumy a želatiny
atd.
Nejčastější použití je pro: masné výrobky, mléčné výrobky, výrobky z mořských plodů, pekařské výrobky, sýry/tvarohové výrobky, veganské výrobky.
Kategorie
Nabízíme
Stát
Polsko
Umístění
Rzeszow