Katalog

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

18.11.2024 11:35

Transglutamináza - potravinářská přídatná látka a potravinářský enzym

Odpovědět na inzerát

Transglutamináza je potravinářská přídatná látka.

Je to enzym, který vytváří příčné vazby mezi molekulami bílkovin. Hlavní skupiny výrobků s použitím transglutaminázy:

masné výrobky, uzenářské/skopové výrobky, výrobky z mořských plodů, pekařské výrobky, mléčné a veganské výrobky.

Použití TG přináší řadu výhod:

* Zlepšuje strukturu masa
* a vazbu mezi kousky masa
* Snižuje obsah fosfátů
* Snižuje ztráty vody při vaření
* Zlepšuje konečnou strukturu výrobků s nízkým obsahem sodíku
* Zlepšuje texturu a pružnost
* Zvyšuje pevnost gelu a usnadňuje ztrátu bílkovin
* Snižuje obsah gumy a želatiny
atd.

Nejčastější použití je pro: masné výrobky, mléčné výrobky, výrobky z mořských plodů, pekařské výrobky, sýry/tvarohové výrobky, veganské výrobky.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Polsko

Umístění
Rzeszow

Další informace