Katalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

05.07.2021 01:07

Christian Kirchbaumer je novým vedoucím globálního marketingu obchodní jednotky Stabilus Industrial

Christian Kirchbaumer převzal pozici vedoucího globálního marketingu v obchodní jednotce Industrial skupiny Stabilus. Tato obchodní jednotka zahrnuje kromě zastřešující značky Stabilus také značky ACE, Fabreeka, General Aerospace, Hahn Gasfedern a Tech Products. Ty jsou známé především výrobky a službami v oblasti řízení automatizace, vibrací a pohybu a také bezpečnostními výrobky. Stabilus a jeho dceřiné společnosti poskytují průmyslovým zákazníkům jedinečnou nabídku řešení komponentů a služeb pod jednou střechou. Díky nesčetným řešením, z nichž mnohá jsou přizpůsobena na míru, dochází k tlumení otřesů a vibrací, snižování opotřebení a optimalizaci procesů.

V roce 2016 začala společnost Stabilus rozvíjet obchod s průmyslovými zákazníky akvizicí různých značek. Na jedné straně tito uživatelé, jejich konstrukce a návrhy těží z široké nabídky vysoce kvalitních a výkonných komponentů, které může obchodní jednotka Industrial poskytnout. Na druhé straně také těží z kombinovaných zkušeností a inovativních řešení vývojových a obchodních týmů, které se spojily pod vedením společnosti Stabilus, světového lídra na trhu plynových pružin, tlumičů a elektromechanických pohonů.

Christian Kirchbaumer má 15 let odborných zkušeností na různých pozicích v mezinárodním marketingu a přichází s příslušnými zkušenostmi s rebrandingem, positioningem značky a digitálním marketingem. V následujících měsících bude formovat globálně působící marketingové týmy nově vzniklé obchodní jednotky Stabilus Industrial do podoby celosvětově propojené marketingové jednotky, která navíc podpoří plánovanou expanzi v Asii. Jürgen Roland, dlouholetý jednatel společnosti ACE Stoßdämpfer GmbH a viceprezident a vedoucí divize Stabilus Industrial, k tomu říká: "Budeme komunikovat naše specializované značky a jejich výhody pro průmyslové zákazníky a zároveň je sjednotíme pod jednotnou střechou. Tím se příslušnost k mezinárodnímu lídrovi na trhu Stabilus ještě více zviditelní."

Více novinek.

Digitalizace a štíhlý přístup k řízení jsou v mnoha firmách považovány za vítanou zeštíhlovací kú...

Při testování invalidních vozíků hrají výrobci...

Specialisté na nouzové zastavení oslavují premiéry ve filmu a televizi
Pokud jde o technologii průmyslového tlumení, je společnost ACE jedním z prvních kontaktů pro většinu konstruktérů a projektantů na celém světě. Ať už mají odborníci v těchto dnech jakékoliv dotazy, společnost ACE je vždy rychle zodpoví, ať už online, nebo prostřednictvím osobního kontaktu na místě.

V konstrukci invalidních vozíků je mnoho prostoru pro zlepšení. To dokazuje jednonápravový vozík...