Katalog

EnviroChemie GmbH

EnviroChemie GmbH

  • ISO 50001:2018
  • ISO 45001:2018
  • ISO 9001:2015

EnviroChemie GmbH

  • ISO 50001:2018
  • ISO 45001:2018
  • ISO 9001:2015

09.08.2021 01:08

Společnost EnviroWater Group poskytuje inovativní systém čištění odpadních vod s možností opětovného využití vody ve výrobě.

Společnost Meyer Burger otevřela v Thalheimu ve městě Bitterfeld-Wolfen nový závod na výrobu vysoce výkonných solárních článků. Výrobní proces vysoce kvalitních solárních článků vyžaduje jak upravenou vodu nejvyšší kvality, tak účinné čištění odpadních vod s udržitelnou koncepcí recyklace vody.

Skupina EnviroWater s EnviroChemie jako generálním dodavatelem dodala pro nový závod na výrobu solárních článků na míru šitá řešení pro úpravu ultračisté vody (EnviroFALK) a udržitelné čištění odpadních vod z výroby (EnviroChemie). Obě společnosti jsou součástí skupiny EnviroWater Group, sítě specialistů na vodu.

Polovina odpadní vody je upravována tak, aby mohla být znovu použita v procesu. To je důležitý příspěvek k šetření vodních zdrojů a minimalizaci vodní stopy. Zbývající odpadní voda se chemicky a fyzikálně upravuje pomocí technologie Envochem ve vícestupňovém procesu, takže ji lze snadno vypustit a neznečišťuje životní prostředí.

"Naše nová udržitelná výroba solárních článků má moderní technologii čištění vody a, což je velmi důležité, zařízení na recyklaci vody. To nám šetří zdroje. To by nebylo možné bez působivé práce společností EnviroChemie a EnviroFALK," říká André Rolle, vedoucí výrobního oddělení společnosti Meyer Burger.

O skupině EnviroWater

Skupina EnviroWater je síť společností se specialisty na řešení široké škály požadavků na udržitelnou úpravu průmyslové vody. Do skupiny EnviroWater Group patří společnosti EnviroChemie, EnviroFALK, EnviroDTS, EnviroProcess, EnviroFALK PharmaWaterSystems, IWM Industrial Water Management, AEW Wassertechnologie, AFS Solutions, Innowac a up2e!

Více novinek.

Společnost EnviroChemie získává zakázku od významného německého výrobce zařízení na dodávku úpravy vody pro provoz elektrolyzéru PEM* na výrobu zeleného vodíku.