Katalog

Stingl Systems GmbH

20.09.2021 00:09

VÝZVY V OBLASTI SÍŤOVÉHO PROPOJENÍ ZAŘÍZENÍ

Stále více zařízení je připojeno prostřednictvím mobilní komunikace. Nepřetržitá dostupnost a spolehlivá rychlost přenosu dat jsou přitom velmi důležité. Míra selhání v důsledku přerušení sítě u instalovaných bran je přibližně 15 %, to vede k nákladnému předělávání! S testerem sítě LTE od společnosti ENQT pro měření síly signálu můžete optimálně umístit např. systémy tísňového volání GSM ve výtahové šachtě nebo strojovně. Již žádné potíže týkající se zvoleného poskytovatele, úrovně příjmu, přenosu dat a dostupnosti sítě.

S testerem sítě LTE od společnosti ENQT jsou druhé návštěvy a přerušení sítě minulostí. Můžete se soustředit na svou skutečnou práci! Tester sítě vám rychle a jednoduše poskytne validní výsledky měření, díky nimž zjistíte kvalitu mobilní sítě. Za tímto účelem se Netztester LTE na rozdíl od jiných zařízení připojuje přímo k mobilním sítím, což vede k lepším výsledkům. Díky režimu živého měření můžete v reálném čase zjistit, kam je třeba umístit antény pro optimální příjem. To vašim zaměstnancům usnadňuje práci na místě a zabraňuje nákladnému předělávání. Tester sítě LTE přesvědčí mimořádně jednoduchým ovládáním a barevným kódováním naměřených hodnot. Díky jeho intuitivnímu používání můžete vy i vaši zaměstnanci okamžitě zvýšit kvalitu instalace bez jakéhokoli úsilí o zaškolení. Na portálu TMate máte vždy k dispozici všechna naměřená data nebo je můžete exportovat do souboru PDF nebo CSV.

TECHNICKÉ ÚDAJE
- Vstřikovaný kryt je mimořádně robustní a chrání tester signálu před stříkající vodou.
- Výkonná lithiová baterie vydrží celý pracovní den a lze ji snadno nabíjet pomocí přiloženého napájecího zdroje.
- Dotykový displej usnadňuje ovládání přístroje. Přiložený stylus zjednodušuje ovládání při delších vstupech.
- Prostřednictvím integrované SIM karty lze testovat všechny německé (Telekom/Vodafone/O2) a všechny evropské sítě.
- Tester sítí má dva konektory SMA pro připojení externích antén. Přiložený adaptér Fakra usnadňuje použití vlastních antén.

Více novinek.

Jedinečná kombinace přívodu čerstvého vzduchu a současné ionizace Vzduch a povrchy bez bakterií Nízké nároky na údržbu a minimální spotřeba energie Jednoduchá a rychlá instalace vaší údržbářskou firmou