Katalog

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

08.04.2022 00:04

Nové uzavírací a regulační ventily pro potravinářský průmysl

Společnost Schubert & Salzer Control Systems představuje na veletrhu Anuga FoodTec novou řadu aseptických a posuvných šoupátek. Výrobce zaručuje vysokou spolehlivost dodávek a krátké dodací lhůty.

Ingolstadt, Kolín nad Rýnem. - Na ventily v potravinářství jsou kladeny přísné požadavky. Na veletrhu Anuga FoodTec 2022 představí společnost Schubert & Salzer Control Systems vysoce přesné regulační ventily a spolehlivé uzavírací armatury pro řadu procesů v potravinářském a nápojovém průmyslu. Od 26. do 29. dubna bude na stánku D055 v hale 5.1
v centru pozornosti aseptický rohový ventil 6051 s certifikací EHEDG a nový hygienický rohový ventil 6052 splňující požadavky normy 3A. Oba sterilní ventily mohou být navrženy jako uzavírací nebo regulační. K vidění bude také nové mimořádně kompaktní šoupátko typu 8028 s membránovým pohonem.


Osobní komunikace - bezpečná situace při doručování

Kromě novinek a dalšího vývoje má společnost Schubert & Salzer Control Systems pro návštěvníky veletrhu důležitou zprávu. "I v současné situaci zaručujeme jako spolehlivý partner průmyslu bezpečnost dodávek, kterou realizujeme prostřednictvím rozsáhlých opatření
," vysvětluje Alwin Berger, vedoucí oddělení nákupu a logistiky.
Je to proto, že specialisté na regulační a uzavírací ventily již dlouho předtím spoléhali na rozsáhlé, dynamicky řízené zásoby a investovali do stabilních dodavatelských řetězců. Výsledkem je schopnost doručení v krizových situacích a krátké dodací lhůty.


Ventily pro potravinářskou výrobu

Vystavené ventily - stejně jako všechny regulační a uzavírací ventily společnosti Schubert & Salzer Control Systems - se vyrábějí v sídle společnosti v Ingolstadtu. Charakteristickým znakem aseptických úhlových ventilů 6051 a nového hygienického úhlového ventilu 6052, který nyní splňuje požadavky normy 3A, je jejich vynikající
čistitelnost pro použití v potravinářské výrobě a nápojové technice, např. v mlékárnách. To je možné především díky optimalizovanému průtoku a tělesu ventilu z neporézní masivní nerezové oceli s minimální drsností povrchu. Membrána potažená PTFE
odděluje procesní komoru a pohon ventilu a je také zcela necitlivá na vysoké teploty v procesech SIP nebo CIP.
Šoupátko typu 8028 ovládá kapalná, plynná nebo parní média s vysokou přesností. Obzvláště dobře se osvědčuje při použití ve stísněných prostorech: například při jmenovité šířce DN100 je montážní výška nejkompaktnější verze GS1 pouhých 487 milimetrů.
Technologie posuvných hradítek reguluje průtok v řádu milisekund lineárním pohybem dvou těsnicích disků s drážkami, uspořádaných kolmo ke směru proudění, nad sebou. Pohon tak musí překonávat pouze kluzné tření mezi oběma kotouči.
To snižuje ovládací sílu o 90 % v porovnání s kuželkovými ventily stejné jmenovité velikosti se stejným diferenčním tlakem a vyznačuje se obzvláště nízkým opotřebením.


o společnosti Schubert & Salzer Control Systems:

Společnost
Schubert & Salzer Control Systems jako rychle rostoucí high-tech firma vyvíjí, vyrábí a prodává vysoce přesné regulační a uzavírací ventily pro průmyslové použití v procesní technice. Společnost se sídlem v Ingolstadtu nabízí zákazníkům přímo nebo prostřednictvím dceřiných společností v zemích Beneluxu, Anglii, Francii, Indii a USA a více než 40 mezinárodních partnerů.


Kvalitní výrobky "Made in Germany".

Z hlediska spotřeby energie, životnosti a emisí hluku patří ventily Schubert & Salzer k nejúčinnějším na současném trhu. Jejich kompaktní konstrukce a vysoká kvalita ovládání minimalizují nároky na instalaci a údržbu a zajišťují vysokou provozní a procesní spolehlivost s mimořádně dlouhou životností.


Ventily se používají v chemickém a farmaceutickém průmyslu, při výrobě a zpracování potravin a nápojů, ale také při výrobě plastů, oceli, skla nebo papíru a v textilním průmyslu. všude tam, kde je třeba regulovat a uzavírat kapalná, parní nebo plynná média, nabízí společnost Schubert & Salzer Control Systems řešení na míru.

Další informace: controlsystems.schubert-salzer.com

Více novinek.

S novými typy 7017 a 7027 zahrnuje nyní sortiment společnosti Schubert & Salzer dva kulové ve...