Katalog

ITT Enidine GmbH

22.09.2022 03:09

Společnost Enidine představila na Mezinárodním veletrhu výrobních technologií (IMTS) v roce 2022 nové tlumiče z nerezové oceli

Nová řada tlumičů z nerezové oceli odolná proti korozi (CRS) určená pro absorpci energie v náročných podmínkách Společnost ITT Enidine představila ve dnech 12. až 17. září novou produktovou řadu

Značka Enidine, globální lídr v oblasti diferencovaných produktů a služeb pro průmysl, letectví, obranu, železnice a dopravu, představuje na veletrhu International Manufacturing Technology Show (IMTS) 2022 novou řadu tlumičů nárazů z nerezové oceli odolných proti korozi (CRS). Tento nový model ekologických tlumičů řady Enidine ECO a ECO OEM společnost představila v budově McCormick Place North v Chicagu ve dnech 12. až 17. září.

"Tímto rozšířením rozšiřuje společnost Enidine své již tak rozsáhlé portfolio produktů pro absorpci energie o nerezové a ekologické řešení pro průmyslové aplikace v náročných podmínkách," uvedl Greg Herman, ředitel pro průmyslový prodej společnosti Enidine. "Tato inovace reaguje na potřeby zákazníků společnosti Enidine a vychází z rozsáhlého výzkumu a zpětné vazby od zákazníků. Jsme nadšeni z této nové řady vysoce technických řešení odolných proti korozi, která nabízejí odolnější možnosti."

Nerezová ocel je houževnatý a robustní kov, který kombinuje odolnost a ochranu proti korozi a navíc odolává vyšším provozním tlakům a teplotám než tradiční materiály. Řada Enidine CRS využívá těchto výhod navíc k ekologickému provedení s kapalinami, které jsou bezpečné pro životní prostředí a dostatečně flexibilní, aby se přizpůsobily široké škále podmínek v aplikacích absorpce energie.

Nové tlumiče nárazů CRS společnosti Enidine z nerezové oceli obsahují:

Vnější válcové těleso a tvrzená pístnice jsou vyrobeny z nerezové oceli
Rozměrově podobné populárním modelům ECO a ECO OEM
Montážní příslušenství z nerezové oceli, jako jsou zápustné matice a dorazové límce

Přírůstek do stávající řady tlumičů nárazů společnosti Enidine je přínosem pro průmyslová odvětví s náročnými podmínkami prostředí, jako jsou časté vysokotlaké mycí postupy ve zdravotnictví, potravinářství, obalovém průmyslu, chemickém průmyslu a námořnictví.

Více novinek.

Navštivte nás

MRO Europe 2023

ExCEL Londýn, Velká Británie

Stánek č. 1363...