Katalog

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001

14.11.2022 00:11

Pro nejvyšší vrtací výkon: SHARK-DRILL2 pro různé rozsahy průměrů a hloubky vrtání: ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

Extrémně silný, stabilní a přesný: Pokud hledáte alternativu k vrtákům z tvrdokovu s vyměnitelnými břitovými destičkami, je SHARK-DRILL2 tou správnou volbou. Tento systém snadno zvládá velký objem třísek při vysokých rychlostech posuvu - díky vnitřnímu chlazení s optimalizovaným výstupem chladicí kapaliny, širokým třískovým komorám, kompletnímu povlaku i plynulému odvodu třískových komor v límci. Optimální čelní kontakt v držáku zajišťuje mimořádnou stabilitu při vysokých axiálních silách.
Abyste mohli obrábět jak ocel, tak nerezové oceli, neželezné kovy a lité materiály s mimořádnou přesností SHARK-DRILL2, jsou k dispozici karbidové břitové destičky různých tříd a geometrií s broušením hrotů pro vynikající chování při centrování. Břitové destičky můžete pohodlně a rychle vyměnit v nainstalovaném stavu, zatímco šrouby Torx Plus® se stahovacím efektem zajišťují bezpečné a stabilní uchycení. Vzhledem k tomu, že jeden držák je vhodný pro několik průměrů vrtáků, ušetříte také čas a peníze. Výsledek: Výhodou jsou velmi dobré tolerance vrtání a vysoké posuvy - podobné jako u vrtáků z plného karbidu - při mimořádně atraktivním poměru ceny a výkonu.

Více novinek.

Výsledkem je dlouhá životnost nástroje, vysoké otáčky a bezpečné procesy. Stručně řečeno, patentovan...