Katalog

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

15.02.2023 00:02

Výběr správného maziva může v oblasti strojírenství výrazně optimalizovat procesy.

Speciální maziva od OKS nejen zlepšují výkon zařízení a systémů, ale také splňují normy kvality podle DIN ISO 9001.

Výhody pro konstrukci zařízení a strojů

  • Široký sortiment výrobků a řešení z jednoho zdroje Mazací řešení, která přesně splňují požadavky příslušného systému Výrazně se zlepšuje výkon zařízení a strojů.
  • Zvláště vhodná řešení zajišťují konkurenční výhodu Probíhá vývoj produktů specifických pro danou aplikaci.
  • Všechny výrobky OKS splňují normy kvality podle DIN ISO 9001.

Optimální řešení mazání pro konstrukci strojů a zařízení

Strojírenství je považováno za jeden z nejsilnějších segmentů německého hospodářství. Společnost OKS nabízí širokou škálu mazacích řešení pro toto průmyslové odvětví, která splňují nejvyšší standardy kvality a zajišťují bezproblémový provoz zařízení a strojů. Požadavky jsou přece vysoké: stroje, zařízení a provozy musí spolehlivě pracovat s dlouhou životností a splňovat přísné bezpečnostní a hygienické předpisy. Zákon o bezpečnosti výrobků pro technická pracovní zařízení a spotřební výrobky se zde vztahuje na všechny německé výrobce. Všechny výrobky OKS splňují tyto požadavky na 100 %.

Široký sortiment výrobků a řešení z jedné ruky

Díky optimálnímu řešení mazání, přesně přizpůsobenému požadavkům příslušného systému, mohou výrobci výrazně zlepšit výkon svých systémů a strojů a zajistit si tak rozhodující konkurenční výhodu. Sortiment speciálních maziv a produktů pro chemicko-technickou údržbu společnosti OKS, stejně jako široká nabídka služeb, pokrývá velkou část tribologických aplikací v oblasti výroby strojů a zařízení. Rozhodující výhoda: zákazníci dostávají všechna řešení maziv z jediného zdroje.

Průběžný vývoj produktů specifických pro dané aplikace

Společnost OKS navíc nabízí svým zákazníkům nejvyšší standardy kvality. Zkušení pracovníci ve vývoji a výrobě podrobují všechna maziva rozsáhlým testům a bezpečnostním kontrolám podle normy DIN ISO 9001, která je považována za nejdůležitější normu v oblasti řízení kvality a je uznávána na národní i mezinárodní úrovni. Odborníci společnosti OKS neustále vyvíjejí nové produkty v nejmodernějších laboratořích a také optimalizují stávající sortiment. Patří mezi ně speciální maziva pro průmyslové aplikace, jako jsou pasty, oleje, lepené nátěry, suchá maziva, jakož i prostředky pro údržbu a čisticí prostředky.

Více novinek.

Výrobní kapacity výrobců mražených výrobků jsou již několik měsíců napjaté na maximum a je nezbytné zabránit výpadkům a poruchám strojů. Profesionální údržba se proto stále více stává rozhodujícím faktorem úspěchu

Správné mazivo pro každou aplikaci.

To platí zejména pro komunální aplikace, kde jsou kla...