Katalog

Hans Körber GmbH

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU
  • DNV GL

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU

30.05.2023 13:05

Nová identita značky: Vítejte v KÖRBER Fittings

Ve stále složitějším světě je nutné neustále něco měnit, abychom neztratili kontakt.

Tuto změnu nyní dáváme najevo - prostřednictvím naší nové firemní komunikace. Celý vzhled společnosti KÖRBER byl od února 2023 zásadně modernizován a přizpůsoben budoucnosti.



Díky upravenému názvu značky, novému optimalizovanému logu i novému písmu bude design značky optimalizován také pro digitální média.Svět semění Náš svět je stále složitější. Sociální, politické a ekonomické změny jsou nedílnou součástí našich životů. Téměř každý den se musíme přizpůsobovat novým věcem.


A pokud nedržíme krok s dobou, rychle ztrácíme kontakt s ní. ...

a my se měníme s ní. Také společnost KÖRBER se neustále mění. Produkty a služby se dále vyvíjejí, budoucnost utváří nové vedení společnosti. Tento druh neustálých změn je nezbytný a my se jimi aktivně zabýváme, abychom utvářeli úspěšnou budoucnost.



Nyní tuto změnu zviditelňujeme - novou firemní komunikací.Nový vzhled První, čeho si jistě všimnete, je naše nové logo a upravený název značky. Ten byl upraven a nyní obsahuje také název kategorie výrobků: Kování. Tím chceme zostřit náš profil a zdůraznit šíři našeho produktového portfolia. Slovní značka je vytvořena písmem "Barlow". To je odvozeno od písma normy DIN a vyjadřuje naše tvrzení o spolehlivosti, přesnosti a kvalitě - typografickým způsobem. Náš znak byl dále vyvíjen evolučním způsobem: Rozteče a mezery byly optimalizovány a obloučky opraveny, takže je nyní technicky přesnější. Slogan s tvrzením o značce je od nynějška vyveden v písmu. To vyjadřuje naši osobnost a řemeslnou odbornost.


V naší rodinné firmě působí oddaní lidé, kteří jsou zodpovědní za výrobu, zajištění kvality nebo procesy ...

osvědčená kvalita. Modernizace se však neomezuje pouze na identitu naší značky. Za více než 65 let historie společnosti se mnohé změnilo. Vysoké nároky, které klademe na kvalitu naší práce, se stále zvyšují.



Držíme se této osvědčené koncepce, abychom se stali ještě o něco lepšími. "Hodnoty lze zachovat pouze prostřednictvím změny." - Richard Löwenthal (1908-91), německo-anglický publicista a politolog