Katalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

16.08.2023 01:08

Pro bezpečnostní aplikace: Snímače PROFIsafe

Nové snímače PROFIsafe založené na platformě průmyslového Ethernetu.
Průmyslový Ethernet nabývá v automatizaci a zejména v oblasti funkční bezpečnosti stále většího významu. Na základě vlastní modulární a vysoce výkonné platformy snímačů pro průmyslový Ethernet již společnost Kübler implementovala snímač PROFINET. Nyní společnost Kübler představuje svůj první bezpečný enkodér pro průmyslový Ethernet: Sendix S58 PROFIsafe s certifikací SIL3/PLe.

Jako další krok v rozšiřování nové řady enkodérů představuje společnost Kübler nový enkodér Sendix S58 PROFIsafe s certifikací SIL3. Snímač přenáší až 15 bitů bezpečné nebo až 24 bitů nebezpečné informace a také plně redundantní víceotáčkové informace o 12 bitech bezpečné informace. Díky platformové architektuře je realizován ve zcela stejném provedení jako enkodér F58 PROFINET. Sendix S58 PROFIsafe je vybaven nejnovějšími profily (PROFINET v2.35 / PROFIsafe profil v2.6, PROFIdrive profil v4.2, ENCODER profil v4.2,).
Snímač odpovídá Encoder Class 4 a poskytuje získaná měřicí a diagnostická data prostřednictvím standardních bezpečnostních telegramů 36/37. Díky integrovanému webovému serveru je nový Sendix S58 100% připraven na budoucnost. Značka Sendix byla u společnosti Kübler vždy symbolem nejvyšší úrovně robustnosti a spolehlivosti. Díky robustní konstrukci ložisek v provedení Safety-LockTM a vysokému stupni krytí až IP67 jsou nové snímače PROFIsafe vhodné pro téměř všechny aplikace.

Koncepce platformy v oblasti funkční bezpečnosti nabízí zvláštní výhody
Víceotáčkové snímače S58 jsou vybaveny víceotáčkovými převodovkami. Díky novému designu bez klasického krytu sběrnice jsou nové snímače prostorově úsporné, a proto jsou ideální i pro ty nejtěsnější instalační prostory. lze realizovat i speciální požadavky zákazníků; jak na straně firmwaru, tak na straně hardwaru: od speciálních výchozích konfigurací, dodatečných telegramů, schválení (Ex 2/22), povrchové ochrany pro extrémní požadavky až po volitelné funkce.
Pro společnost Kübler je "životaschopnost v budoucnosti" zvláštním rysem této nové platformy průmyslového Ethernetu. Nové verze firmwaru lze instalovat přímo prostřednictvím aktualizace. To se provádí snadno a rychle prostřednictvím integrovaného webového serveru v enkodéru. To dává uživatelům možnost splnit budoucí požadavky v aplikaci. Tuto vlastnost doplňuje také použití nejnovějších / nejnovějších protokolových stacků, které tak s sebou přinášejí podstatně více funkcí.

Aplikace

Všeobecné strojírenství, skladová logistika, divadelní průmysl, jeřáby, přístavní jeřáby, intralogistika - AGV, zakladače, dopravní technika, zvedací / nůžkové stoly, robotika, lodní doprava.

Více novinek.

Těšíme se na setkání s vámi na

Veletrhu Sindex v Bernu


Hala 3....

Systémy měřicích kolečekSystémy pro měření rychlosti, detekci polohy...

Díky včasným technologickým diskusím vzniklo řešení s přidanou hodnotou, které je odolné vůči budoucnosti.
Vhodné rotační snímače, drátové snímače a dotykové displeje LCD pro vaši aplikaci.
Modulární platforma snímačů Sendix Plus mění katalogové produkty na aplikace