Katalog

Lehnert GmbH

28.08.2023 01:08

Společnost Lehnert GmbH z Fernwaldu ve středním Hesensku zvýšila v loňském roce obrat o 40 procent / Získala ocenění "Zaměstnavatel budoucnosti"

Lutz Köppen, jednatel společnosti Lehnert GmbH, se v těchto dnech dobře baví: jeho společnost nedávno získala pečeť "Zaměstnavatel budoucnosti". V době velkého nedostatku kvalifikovaných pracovníků je to pro středně velkou firmu, která se specializuje na systémy příček a průmyslové interiérové stavby, dobrá zpráva. "Na toto ocenění jsem velmi hrdý," vyznává se Köppen. Ocenění ukazuje, že firma je nejen ekonomicky úspěšná, ale že do centra svého dění staví především své zaměstnance.
Společnost Lehnert, která v loňském roce zvýšila obrat o 40 procent na 24,5 milionu eur, poskytuje pracovištím funkční a estetické koncepty místností pro flexibilní možnosti rozvoje s nejlepší akustikou. Skutečnost, že úspěch není samozřejmostí, ale souvisí s lidmi, kteří pro firmu pracují, nyní opět podtrhlo ocenění. Společnost v přihlášce bodovala v pěti oblastech: moderní vedení, inovativní síla, stav digitální transformace, vstřícnost k zaměstnancům a strategie náboru. 85 zaměstnanců, včetně tří stážistů, v současné době využívá pozitivního pracovního prostředí ve společnosti.
V letošním roce se počet zaměstnanců dále zvýší, bude přijato 5-10 nových kolegů a dva noví stážisté, především v obchodní a technické oblasti. Hledáme úředníky pro průmyslové a kancelářské práce, techniky a kresliče. Kromě mnoha dalších možností školení se bude školit zejména IT know-how, abychom byli vždy v obraze. "Snažíme se agresivně podporovat digitalizaci v naší společnosti," říká jednatel. Toto téma vnímá jako velkou příležitost, jak si i v budoucnu udržet konkurenceschopnost.

Více novinek.

Elegantní ocelové a skleněné příčky