Katalog

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

06.09.2023 01:09

GEDA na cestě k výšinám v Dánsku


SST HEJS sází na výtahová řešení společnosti GEDA GmbH na dvou stavbách v Dánsku
Německý výrobce stavebních a průmyslových výtahů GEDA GmbH je zastoupen na dvou stavbách v Dánsku s výtahem GEDA Multilift P22 Premium a čtyřmi výtahy GEDA 1200 Z/ZP. Zatímco GEDA Multilift P22 Premium se používá na stavbě Herlev Centre City, čtyři přepravní plošiny se používají na nové stavbě školy v Kodani.

Staveniště v Dánsku

Stávající stavba Herlev Centre City na předměstí Kodaně se řídí holistickým přístupem k bydlení.
Se supermarketem, obchody, ale i 135 nájemními byty o rozloze 50 až 130 m2 nabízí obyvatelům mnoho možností. Do konce roku má být zrekonstruována a rozšířena o další prostory. Cílem rezidenčního konceptu je spojit všechny aktivity města na jednom místě. Od radnice, přes obchody nebo tělocvičnu až po obytné prostory - to vše se má spojit na jednom místě. A právě zde přichází na řadu GEDA Multilift P22 Premium. Zjednodušuje každodenní rutinu pracovníků a optimalizuje procesy na staveništi rychlou přepravou pracovníků a materiálu na stavbu.

Druhé staveniště se nachází přímo v Kodani u nové budovy Arenakvarterets Skole, jedné z nejrozsáhlejších škol v Dánsku. Budova zahrnuje veřejnou školu, sportoviště, rekreační zařízení a velké veřejné náměstí. Otevření a uvedení školy do provozu je plánováno na konec letošního roku. Čtyři dopravní plošiny GEDA 1200 Z/ZP podpoří práce na stavbě a zjednoduší každodenní práci všem zúčastněným.

GEDA Multilift P22 na multifunkční stavbě Herlev Centre City

V Herlevu, předměstí Kodaně, zvedá prémiová verze GEDA Multilift P22 osoby a materiál do výšky 50 metrů. Jednotka s inteligentním ovládáním na zavolání vyjíždí do 11 pater
v Herlev Centre City, která jsou vybavena podlahovými dveřmi GEDA Comfort. Maximální dopravní výška je 200 metrů při rychlosti 54 m/min. Elektronické komponenty, které jsou přístupné z plošiny, lze snadno servisovat a činí z GEDA Multilift P22 Premium nepostradatelné zařízení pro efektivní staveniště. Celkově jednotka zaujme svou nekomplikovanou montáží díky kompaktní, předinstalované základní jednotce a instalací bez samostatného základu. Velkou výhodou je, že jednotku lze jednoduše vyložit a postavit přímo z nákladního automobilu. Základní jednotka se skládá ze zvedací klece, ochranného krytu, nádoby na ploché kabely a pohonu.

GEDA Multilift P22 Premium je také skutečný silák a dokáže zvednout až 2000 kg nebo 22
osob. To je pro práci v Herlev Centre City obrovská výhoda, protože umožňuje rychlé a efektivní provádění prací.

Jedna škola - čtyři přepravní plošiny

Na staveništi nové školy Arenakvarterets Skole v Kodani se používají ne méně než čtyři přepravní plošiny GEDA 1200 Z/ZP s plošinou C, která může přepravovat 1500 kg. Jedná se zároveň o největší plošinu s nejvyšší nosností této konstrukce. Plošina má rozměry 3,2 m x 1,4 m a je vedena pouze na jedné plošině GEDA VARIO MAST. A to i přes vysokou nosnost až 1500 kg nebo 7 osob.
Ve škole jsou dvě tyto přepravní plošiny postaveny na zemi a pohybují se do výšky zdvihu devět metrů se dvěma podlahovými zarážkami. Mezitím byly další dvě jednotky instalovány na rovné střeše a vyjíždějí do čtyř pater se zvedací výškou 18 metrů. S přepravní plošinou GEDA 1200 Z/ZP lze obsluhovat výšky až 130 metrů. Různé verze plošin s různými rychlostmi a nosnostmi nabízejí zákazníkovi maximální flexibilitu pro individuální podmínky na příslušné stavbě.
V dánské škole byly pro ještě větší efektivitu obě jednotky postaveny vedle sebe tak, aby jezdily zcela paralelně. Tímto způsobem je možné přepravovat více najednou a celkově zefektivnit práci.

GEDA v Dánsku

Obě společnosti, GEDA GmbH a SST HEJS, pojí dlouholeté a intenzivní partnerství.
Již dříve společnosti spolupracovaly na různých projektech v Dánsku a od roku 2018 se obchodní vztahy mezi partnery opět zintenzivnily. Od té doby se společnosti SST HEJS a GEDA opět společně podílejí na zajímavých projektech v sousední zemi. Rádi bychom našemu obchodnímu partnerovi, společnosti SST HEJS, poděkovali za dobrou spolupráci a těšíme se na další zajímavé projekty v budoucnu.

Více novinek.

Několik zařízení GEDA podporuje renovaci radnice v norském hlavním mě...

GEDA SH1000 US v akci v přístavu New Orleans
Dva stroje GEDA 3700 Z/ZP podporují výstavbu Nové národní nemocnice


za společnost GEDA GmbH z Asbachu-Bäumenheimu startovalo na firemním běhu 2024 18 účas...

GEDA Multilift P22 Premium jako pomocník v druhém největším městě Anglie
Několik zařízení GEDA pomáhá dotvářet exkluzivní byty v novém pražském komplexu budov.