Katalog

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

08.11.2023 00:11

Nová generace pokojových senzorů od společnosti E+E Elektronik

Trojice snímačů CDS201, HTS201 a TES201 představuje novou generaci přesných a spolehlivých prostorových snímačů rakouské společnosti E+E Elektronik. Zařízení 3 v 1 pro CO2, vlhkost a teplotu CDS201, čidlo vlhkosti a teploty HTS201 a čidlo teploty TES201 jsou skvělou volbou přizpůsobenou příslušným aplikacím automatizace zařízení. Každá varianta má analogové výstupy nebo digitální rozhraní a velký moderní displej. Funkční nacvakávací kryt minimalizuje náklady na instalaci a zamezuje nasávání falešného vzduchu.
Vynikající měřicí výkon, inovativní design
Tyto tři senzory zaujmou vynikající přesností z hlediska fyzikálních veličin. To je výsledkem dlouholetých zkušeností společnosti E+E Elektronik s výrobou vysoce kvalitních snímacích prvků.
Kromě toho je vzrušující i elegantní funkční design nacvakávacího krytu, který je k dispozici ve dvou velikostech (verze EU a US) v závislosti na regionálních normách. Spodní část krytu obsahuje pouze zásuvné svorky a lze ji instalovat a připojit bez krytu, který obsahuje elektroniku. To znamená, že aktivní část zařízení není vystavena žádnému znečištění a může být namontována na spodní část krátce před uvedením do provozu. Inovativní kryt rovněž zabraňuje vnikání falešného vzduchu a výrazně omezuje samovolné zahřívání. Snímače jsou volitelně k dispozici s moderním, snadno čitelným grafickým displejem.

Rozhraní a konfigurace
. Naměřené hodnoty jsou dodávány buď prostřednictvím analogových výstupů, nebo do digitálního rozhraní pomocí protokolu Modbus RTU nebo BACnet MS/TP. Digitální verzi s rozhraním RS845 lze nastavit a konfigurovat na počítači pomocí bezplatného konfiguračního softwaru produktu PCS10 a volitelného konfiguračního adaptéru.

Oblasti použití
Nové pokojové senzory jsou velmi vhodné pro použití v oblasti ventilační, topné a klimatizační techniky řízené podle potřeby a v automatizaci budov.

CDS201 - všestranná volba
CDS201 kombinuje měření CO2, teploty (T) a relativní vlhkosti (RH) v jediném zařízení a je obzvláště vhodný pro ventilaci řízenou poptávkou a automatizaci zařízení v obytných a komerčních aplikacích.
Měření CO2 v CDS201 se opírá o princip duální vlnové délky NDIR odolné proti znečištění. Tato technologie automaticky kompenzuje účinky stárnutí a zároveň zaručuje vynikající dlouhodobou stabilitu. Tovární vícebodové nastavení CO2 a teploty zajišťuje vysokou přesnost měření v celém rozsahu pracovních teplot.
Povlak senzoru E+E chrání aktivní RH/T snímací prvek před kontaminací a korozivními usazeninami. Výsledkem je lepší měřicí výkon a delší životnost snímacího prvku v prostředí s vysokou mírou prašnosti nebo vystavení nečistotám. Kromě toho zlepšuje dlouhodobou stabilitu tím, že zabraňuje vzniku bludných impedancí způsobených usazeninami na aktivním povrchu snímače.

HTS201- Všestranný
HTS201 je určen pro přesné a spolehlivé měření relativní vlhkosti (RH) a teploty (T) v aplikacích automatizace obytných a komerčních objektů.
Snímací prvek E+E RH/T s patentovanou technologií snímání zaručuje vynikající výkon v celém pracovním rozsahu i v prostředí s vysokou úrovní vystavení prachu nebo znečištění. Povrchová úprava snímače E+E opět zajišťuje dlouhodobou stabilitu měření.

TES201- efektivní volba
TES201 je určen pro přesné měření teploty v místnosti (T) pro řízení vnitřního klimatu. Kromě osvědčené, vysoce kvalitní technologie snímání E+E přesvědčí tyto pokojové snímače skvělým poměrem cena/výkon.

Více novinek.

S novým senzorem HTS801 uvádí společnost E+E Elektronik na trh svůj dosud nejvýkonnější senzor vl...

Digitální snímací modul pro úsporné měření vlhkosti a teploty

Snímací modul HTM502 rak...

od 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal Trade Center

Hala 3, stánek F31 - F32

...

Rakouský výrobce senzorů E+E Elektronik rozšiřuje své portfolio digitálních snímacích prvků o dvě...

Nový kalkulátor vlhkosti od společnosti E+E Elektronik počítá všechny důležité parametry související s vlhkostí a tlakový rosný bod.
Snímací prvek TEE501 nabízí vynikající přesnost měření až ±0,2 °C a díky malému pouzdru DFN se snadno integruje.