Katalog

Becker Sonder-Maschinenbau GmbH

Becker Sonder-Maschinenbau GmbH

Becker Sonder-Maschinenbau GmbH

09.11.2023 01:11

Becker Sondermaschinen GmbH - Efektivní schopnost dodávek díky moderní skladové infrastruktuře a vlastním strojním řešením

Schopnost dodávat díly je důležitým faktorem úspěchu naší společnosti. Díky naší moderní skladové infrastruktuře a vlastním strojním řešením můžeme zajistit, že jsme vždy schopni spolehlivě zásobovat naše zákazníky.

Devět skladových výtahů a nejmodernější vysokoregálový sklad v areálu Mastholte nám umožňují efektivně skladovat velké množství jednotlivých dílů a rychle je vyzvedávat.

A je to ještě lepší: nový vysokoregálový sklad je produktem společnosti KRAFT a byl námi navržen a realizován. Je proto jen logické, že v našem skladu je použit také náš balicí stroj KRAFT VPS100. Tento stroj nám umožňuje vytvářet na míru šité a udržitelné obaly, které nejen chrání životní prostředí, ale také zajišťují, že naše výrobky dorazí k zákazníkům v pořádku a nepoškozené.

To vše nám umožňuje spolehlivě a flexibilně zásobovat naše zákazníky. Zájemci si mohou tyto fantastické inovace kdykoli prohlédnout.