Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

10.05.2024 02:05

Biologické 96jamkové PCR desky nyní také s poloskříňkami

Laboratoře jsou závislé na vysokém výkonu a spolehlivosti destiček, které používají ve svých vysoce výkonných procesech. Vysoká spotřeba však vede k vyšší emisní stopě CO2, pokud se používají jednorázové desky vyrobené z plastů na bázi fosilních paliv. Zákazníci zde chtějí mnohem větší udržitelnost.

Spotřební materiál společnosti Eppendorf na bázi biobavlny nabízí možnost, jak při přechodu na náš spotřební materiál na bázi biobavlny učinit laboratorní práci mnohem udržitelnější, aniž by bylo nutné přehodnocovat stávající protokoly.

V rámci přechodu na spotřební materiál na bázi bio nyní společnost Eppendorf přidala do svého portfolia také twin.tec® Trace Plates - dvousložkové PCR desky s lištou a poloskříní, které jsou vhodné pro automatizaci. Destičky mají 96 jamek a jsou k dispozici v průsvitném bezbarvém provedení.

. Všechny komponenty destiček jsou nyní vyrobeny z kruhových polymerů na biologické bázi, které jsou vyráběny z obnovitelných surovin druhé generace a splňují přístup hmotnostní bilance. Mimořádně tenkostěnné jamky, které zajišťují optimální přenos tepla, jsou vyrobeny ze 100% polypropylenu na bázi bio, zatímco pevný rám je vyroben ze 77% polykarbonátu na bázi bio. Výsledkem této kombinace je vysoce spolehlivá a udržitelná PCR deska.

Eppendorf twin.tec Trace PCR desky BioBased jsou vyráběny v prostředí s certifikací ISCC PLUS* a jsou certifikovány ACT. Veškerý laboratorní spotřební materiál Eppendorf na bio bázi v Německu splňuje požadavky certifikačního systému ISCC PLUS a prochází pravidelnými externími audity a certifikacemi.

Více novinek.

Při vývoji bioprocesů jsou klíčem k úspěchu data. Je nutné pochopit,...

Efektivní interakce mezi manuálním a automatickým pipetován&ia...

Značky ACT (Accountability, Consistency, Transparency) fungují podobně jako nutriční z...

V laboratořích zabývajících se přírodními vědami, kde j...

Investigators 2024 získává Clemens Plaschka, Rakousko

Nezávislá porota, které předsedala profesorka Laura Machesky, vybrala Clemensův výzkum molekulárn...