Katalog

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

12.01.2024 01:01

Novinka: ULTIMATECUT Countersink 4S - Rychlý. Sharp. Výkonný. Senzační.

Můžete mluvit o skutečných inovacích v zápustce? Lze skutečně udělat profesionální záhlubník viditelně - a hlavně - znatelně lepší? Stručně řečeno, lze. Nový hlubokotažný hloubicí stroj RUKO ULTIMATECUT 4S je toho důkazem a zcela nově interpretuje hlubokotažné hloubení. Pracuje rychleji, efektivněji, šetří energii a je také mnohonásobně odolnější než běžné záhlubníky

Kuželový záhlubník byl inspirací již v roce 2017, kdy byla na trh uvedena nová produktová řada ULTIMATECUT pro náročné výsledky v řemesle a průmyslu.

A s novým záhlubníkem ULTIMATECUT 4S nyní společnost RUKO dále rozšiřuje řadu vysoce přesných nástrojů pro profesionální aplikace.

Již na první pohled je to patrné: Záhlubník ULTIMATECUT 4S má čtyři břity namísto obvyklých tří, a když se podíváte blíže, všimnete si i druhého zásadního rozdílu: nerovnoměrného rozdělení břitů se speciálně vyvinutou řeznou geometrií.

Nový záhlubník ULTIMATECUT 4S však v praxi skutečně ukazuje, jaká síla se za ním skrývá.

Doslova se zažírá do materiálu a ohromuje obrovským úběrem materiálu. Díky čtyřem řezným hranám jsou síly rozloženy, čímž vzniká výjimečně hladký chod a - vynikající obraz zahlubování bez rušivých stop po chvění.

Díky až třikrát vyšší rychlosti obrábění a životnosti nástroje, která umožňuje až třikrát více zahlubování jedním nástrojem, dokazují výjimečný výkon nového zahlubovače také čísla z interních testů RUKO.

Zejména při použití v akumulátorových vrtačkách umožňuje nový ULITMATECUT 4S poprvé dokonce zahlubování až do průměru 40 mm, který byl dosud vyhrazen výhradně pro stacionární nástroje.

Nový záhlubník ULITMATECUT 4S je k dispozici u specializovaných prodejců v průměrech od 10,4 do 40 mm.

Kromě toho jsou nové záhlubníky nabízeny s RUKO nano Technology, zkráceně RUnaTEC, povlakem speciálně vyvinutým společností RUKO.

Více novinek.

21.02.2023 10:00

Je čas se zamyslet.
Znečištění naší planety plasty