Katalog

Perndorfer Maschinenbau KG

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

31.01.2024 18:01

Systém řezání vodním paprskem od společnosti Perndorfer Maschinenbau

Společnost Perndorfer Maschinenbau je tím správným partnerem, pokud je požadován moderní systém řezání vodním paprskem a stroj na míru. Od založení naší společnosti v roce 1985 se naše práce vyznačuje snahou o vysokou kvalitu výrobků a spokojenost zákazníků. Náš první systém pro řezání vodním paprskem jsme vyvinuli již v roce 1991 a od té doby se nám daří tento sortiment modernizovat a rozšiřovat. Varianta řezání čistou vodou je vhodná pro řezání měkčích materiálů, jako je pěna a kůže. Abrazivní řezání vodním paprskem je tou správnou technologií pro tvrdší materiály, jako je keramika nebo kov.
Kupte si správný systém pro řezání vodním paprskem

Který systém pro řezání vodním paprskem je pro vaše účely nejvhodnější, závisí nejen na typu materiálu, ale také na požadovaném řezném výkonu a dalších aspektech. V kategorii řezání vodním paprskem rozlišujeme šest skupin výrobků: WSS RW - čistá voda / čistá voda, stroje pro zpracování trubek (WSS Tube), systémy v portálovém provedení (WSS Portal), zařízení v konzolovém provedení (WSS Cantilever), systémy pro řezání trubek na plocho (WSS Combi) a speciální stroje WSS pro individuální požadavky zákazníků. Při výběru systému pro řezání vodním paprskem na míru od nás můžete očekávat kompetentní a srozumitelné poradenství.
Vše o systémech pro řezání vodním paprskem

Nákup systému pro řezání vodním paprskem je nejdůležitějším předpokladem pro řezání materiálů na požadovanou velikost. V případě potřeby doplňují moderní řezací systém periferní zařízení. Nabídka periferních zařízení Perndorfer WSS sahá od čerpadel a úpraven vody až po dopravníky abraziva. O tom není pochyb - pouze funkční a uživatelsky přívětivý řídicí systém umožňuje optimální využití zvoleného systému vodního řezání. Proto si u nás můžete koupit systém vodního řezání, který je vybaven kvalitním řídicím softwarem stroje.

Kupte si systém vodního řezání a užijte si zdvořilý servis

Zkušení odborníci a vynikající servis jsou zapotřebí právě proto, že při nákupu systému vodního řezání je třeba zvážit mnoho bodů. Jsme tu pro vás, pokud potřebujete poradit s produkty nebo celkovou koncepcí řešení. Nabízíme příslušná technická a mechanická školení, abyste se vy i vaši zaměstnanci seznámili s vybraným systémem řezání vodním paprskem.
Chcete si koupit systém řezání vodním paprskem na míru od odborníka? Těšíme se, že se nám ozvete telefonicky nebo e-mailem, abychom se mohli postarat o váš projekt.

Více novinek.

Těšíme se, že nás navštívíte na 26. mezinárodním veletrhu technologií pro zpracování plechu (hann...

Společnost Perndorfer Maschinenbau provádí "retrofit" starých zařízení a strojů.

Vybaveny...