Katalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

06.03.2024 01:03

Systémová řešení pro intralogistiku od RK Rose+Krieger

Komplexní portfolio produktů pro vnitřní tok zboží

Využíváním optimalizovaných pracovních a dopravních systémů firmy chrání zdraví svých zaměstnanců a šetří čas a náklady ve výrobě. S modulárním systémem více než 50 000 jednotlivých komponent nabízí společnost RK Rose+Krieger ideální základ pro systémová řešení na míru v oblasti intralogistiky pro dokonalé vnitřní materiálové toky. Zájemci z řad návštěvníků veletrhu se mohou na veletrhu LogiMAT 2024 ve Stuttgartu dozvědět více o široké nabídce řešení výrobce z Mindenu.

Intralogistika je klíčovým faktorem ekonomického úspěchu podniku. O to důležitější je, aby pracovní stanice a přepravní systémy byly optimálně přizpůsobeny dané aplikaci. Široké portfolio výrobků společnosti RK Rose+Krieger umožňuje sofistikovaná systémová řešení, s jejichž pomocí lze optimalizovat vnitřní tok materiálu. Komponenty jsou dokonale sladěny a jednotlivé řady jsou vzájemně kompatibilní.

Přepravní vozíky a mobilní skladovací systémy na míru

Pro vnitropodnikový tok materiálu je třeba skladovat a přepravovat nejrůznější komponenty a nástroje. Proto jsou vozíky na materiál a skladovací systémy, které jsou dokonale přizpůsobeny danému úkolu, předpokladem pro bezproblémovou výrobu. S modulárním systémem výrobků od společnosti RK Rose+Krieger lze vyrobit individuální přepravní vozíky a skladovací systémy, které optimalizují tok materiálu. Ty lze podle potřeby přizpůsobit, rozšířit nebo zcela přestavět na nové systémy.


Systémy montážních pracovišť pro konkrétní úkoly

Požadavky na průmyslová montážní pracoviště jsou stejně individuální jako výrobky, které se na nich vyrábějí. Musí nejen odlehčit zaměstnancům od fyzicky namáhavých nebo monotónních úkolů, ale také přispět k bezpečné a bezchybné realizaci pracovních procesů. Často je dokonce nutné je integrovat do digitálního světa práce. Kromě toho musí být zajištěna bezpečnost montáže i v případě změny zaměstnanců, což je rozhodující faktor zejména s ohledem na zajištění kvality. Významnou roli zde hrají přístupy LEAN a podpůrné asistenční systémy. S řešeními od společnosti RK Rose+Krieger lze nakonfigurovat montážní pracoviště pro konkrétní úkoly připravená k použití, od jednoduchých standardních pracovních stolů až po (částečně) automatizovaná high-tech pracoviště s podporou robotů a optickými asistenčními systémy.


Veletrh LogiMAT

Společnost RK Rose+Krieger vystavuje na veletrhu LogiMAT letos poprvé. Od 19. do 21. března se mohou zájemci na mezinárodním veletrhu intralogistických řešení a řízení procesů seznámit se systémovými řešeními výrobce z Mindenu. Dodavatel kompletního sortimentu představí své rozsáhlé portfolio produktů pro vnitřní tok zboží ve veletržním centru ve Stuttgartu v hale 1 Gallery, stánek 1GA81.




Více novinek.

Nová posuvná vodítka s přizpůsobeným polohováním

01.06.2023 01:05

Změna v řízení
Björn Riechers přebírá vedení společnosti RK Rose+Krieger GmbH od Dr. Gregora Langera
SensorBoard - alternativa k optickým metodám určování polohy

19.10.2022 01:00

Společnost RK Rose+Krieger rozšířila nabídku příslušenství pro jednodílné plastové spojky trubek RK Light Clamps o velikosti 30 mm. Při použití v systémových sestavách zaručuje nový zámek proti zkroucení Anti-Twist časově úspornou montáž a jednoduché nastavení konstrukce. Systém z eloxované hliníkové trubky (průměr 30 mm) se čtyřmi profilovými drážkami v úhlové vzdálenosti 90° a černými plastovými sponami ze zesíleného polyamidu lze libovolně kombinovat se všemi jednodílnými svorkami RK Light Clamps velikosti 30 mm v uzavřeném provedení. Další výhoda: Oproti běžným plechovým svorkám se výrazně snadněji vyrovnává a montuje.