Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

28.02.2024 05:02

Neomezené možnosti programování motorů

Díky faceliftu programovacího prostředí MotionCode od společnosti nexofox je nyní programování inteligentních motorů ještě jednodušší a decentralizované automatizační architektury již nemají žádná omezení.

Společnost Dunkermotoren, značka AMETEK, neustále vyvíjí svá řešení pohonné techniky pod klíčovými slovy decentralizace, modularita a flexibilita. v roce 2021 vydala vlastní značka IIoT nexofox programovací prostředí MotionCode. To nabízí zákazníkům softwarové funkce, které jdou daleko za rámec hardwaru motoru a umožňují realizovat decentralizované a modulární automatizační architektury.

S nejnovějším faceliftem se uživatel posunul ještě více do centra. "Cílem bylo co nejvíce zjednodušit realizaci nových projektů MotionCode," vysvětluje Markus Weishaar, ředitel IIoT & Services ve společnosti Dunkermotoren. "Naši zákazníci mají nyní k dispozici mnohem jednodušší a intuitivnější uživatelské rozhraní," dodává Weishaar.

Konkrétně to znamená, že základní funkce jsou integrovány ještě hlouběji a lze je provádět bez jakýchkoli oklik. Například stahování do motoru lze provádět přímo z vývojového prostředí a bez použití dalších nástrojů, protože prostředí přímo rozpoznává připojené pohony. Zároveň byly s faceliftem integrovány zcela nové funkce, jako je ladění. To umožňuje provádět komplexní opravy chyb ve zdrojovém kódu z vývojového prostředí, čímž se výrazně zjednodušuje a zrychluje vývoj.

V budoucích verzích by také mělo být možné programovat několik motorů přímo v jednom projektu, místo aby bylo nutné vytvářet pro každý motor samostatný MotionCode. Aktuální prostředí MotionCode je jako obvykle k dispozici zdarma ke stažení na domovské stránce společnosti Dunkermotoren. Začněte ještě dnes a uvolněte sílu MotionCode. Jste v programování nováčkem? Žádný problém! Odborníci ze společnosti nexofox vám rádi pomohou a implementují vaše aplikace v MotionCode podle vašich požadavků.

Více novinek.

Společnost Dunkermotoren vydává nové číslo svého časopisu Motion Journal "mo

Ve dnech 14. až 17. května 2024 se v Amsterdamu uskuteč...

Nový snímač s vysokým rozlišením od společnosti Dunkermotoren pro nejvyšší požadavky na přesnost
od 16. do 18. dubna 2024 na veletrhu Messe Frankfurt, stánek A171.

Široce používaný a všestranný - střídavý motor BG 75 od společnosti Dunkermotoren, značky AMETEK,...

Společnost Dunkermotoren, značka společnosti AMETEK, uvedla na trh novou řadu vysoce výkonných lineárních motorů s označením SL 38. V provedení z nerezové oceli zaujme ServoLine 38 STL (Stainless Steel) nejvyšší kvalitou materiálu a odolností