Katalog

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Borrmann Brenner Berlin GmbH

19.03.2024 01:03

Plynové hořáky Borrmann Brenner Berlin

Oblast použití:

Ohřev kotlů, pecí a strojů v průmyslu a obchodě

Struktura programu:
V rámci tohoto programu nabízíme sálavé hořáky a hořáky na sporáky pro úsporné vytápění kotlů a strojů i pro mnoho speciálních úloh. Požadavky na tyto topné systémy jsou různorodé a odlišné. Často proto není možné pro různé aplikace použít standardní spotřebiče. Z tohoto důvodu se kromě standardních hořáků vyrábějí na zakázku i speciální hořáky a speciální zařízení, která jsou v závislosti na problému optimálně přizpůsobena provozním podmínkám, aby bylo zajištěno hospodárné a racionální využití.

Technické vlastnosti:
Borrmann Brenner Berlin vyvinul pro tyto hořáky modulární systém. V závislosti na požadavcích lze z těchto jednotek sestavit topný systém na míru. Proudové a vařičové hořáky se vyrábějí v různých tvarech a provedeních a skládají se z jednotlivých hlavic hořáků, které jsou namontovány na společné směšovací trubce. Tvar nosné trubky, a tím i celkový tvar hořákového systému a úhlová poloha plamenů jsou přizpůsobeny příslušné spalovací komoře a tvaru kotle nebo topeniště, které mají být vytápěny.

Hlavní výhodou konstrukce je, že celý hořák je provozován s centrální tryskou, která je uspořádána tak, že primární přívod vzduchu pro výrobu směsi plynu a vzduchu probíhá mimo spalovací komoru, takže je zaručeno dokonalé spalování. Všimněte si, prosím, délky zasunutí na výkresech hořáků.
Ukážeme vám příklady tryskových nebo vařičových hořáků ve tvaru kruhu, oválu a v řadě.
Všechny hořáky mají vysoký výkon i při malých rozměrech, jsou necitlivé na průvan nebo vibrace a jsou spolehlivé v drsném provozu na staveništi.
Kromě výroby standardních spotřebičů jsme schopni navrhnout hořáky pro vaše speciální požadavky, přičemž přebíráme návrh, plánování a konstrukci spotřebičů na kapalný plyn. Do naší nabídky lze zahrnout i řízení a regulaci hořáků. Zašlete nám prosím své údaje.


Strojní hořáky jsou zpravidla zařízení s vysokým průtokem plynu a vzhledem k úředním předpisům musí být vybaveny bezpečnostními zařízeními v souladu s jejich určením a účelem, aby se zabránilo nebezpečí, které může vzniknout v důsledku nespáleného unikajícího plynu.

Z tohoto důvodu nabízíme naše hořáky v různých variantách vybavení, aby mohly být vybaveny v souladu se zamýšleným použitím a směrnicemi profesních sdružení, předpisy pro prevenci nehod a ADR.

S výběrem požadovaných variant vybavení vám rádi poradíme.

Více novinek.

23.02.2023 02:00

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Jsme kompletním dodavatelem armatur a hořáků na LPG pro profesionální uživatele. Náš sortiment je...