Katalog

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

12.03.2024 01:03

WSW Wälzlager Wolfgang Streich - Váš specialista na kloubová ložiska a ojnice

Od založení společnosti WSW v roce 1982 se neustále rozvíjíme. Dnes je společnost jedním z největších specializovaných dodavatelů soudečkových ložisek, hlavic, speciálních ložisek a speciálních dílů v Evropě. Díky našim 40letým zkušenostem a rozsáhlým odborným znalostem víme, co hýbe našimi zákazníky. Proto spojujeme své silné stránky a dodáváme hotová řešení z jediného zdroje v celém hodnotovém řetězci - na míru pro širokou škálu aplikací, v nejvyšší kvalitě a za příznivé ceny. Kromě toho jsme v posledních několika letech neustále rozšiřovali naše systémové podnikání, díky čemuž se společnost WSW stala dodavatelem kompletních sestav a výrobků na míru pro výrobce z nejrůznějších průmyslových odvětví.

Ať už se jedná o řešení pro strojírenství, automobilový průmysl nebo výrobu energie - naší filozofií je vždy:


Efektivní. Bezpečně. Úsporné

Věrna tomuto mottu společnost WSW vyrábí a prodává pouze vysoce kvalitní výrobky za přijatelnou cenu. Naše standardy kvality jsou naší obchodní značkou a jsou pevně zakotveny ve společnosti. To se mimo jiné odráží v našem systému řízení kvality certifikovaném podle normy DIN 9001:2015. Ať už v národních nebo mezinárodních výrobních závodech - výrobky vyráběné pro společnost WSW jsou vyráběny podle našich výkresů, specifikací a pod naší neustálou kontrolou. Dodavatelé jsou navíc vybíráni podle přísných kritérií a pravidelně kontrolováni.

Zejména v době stále rostoucí konkurence a s ní spojené cenové eroze cena v určitém okamžiku ovlivní kvalitu výrobku. Společnost WSW však bude i nadále věnovat maximální pozornost kvalitě, aby zaručila nejvyšší možnou úroveň bezpečnosti našich zákazníků a našich výrobků - na což jsme se vždy mohli spolehnout. Proto známí výrobci originálního vybavení z nejrůznějších průmyslových odvětví již dlouhou dobu využívají naše řešení, protože oceňují naše služby, stálou kvalitu našich řešení a optimální poměr ceny a výkonu.