Katalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

28.03.2024 01:03

Spojky z nerezové oceli pro nárazuvzdornou zátěž od společnosti RK Rose+Krieger

Odolnost vůči teplotám a korozi

Pro stabilní spojování trubek představují svěrné spojky levnou a velmi flexibilní alternativu ke složitým vnitřním nebo svařovaným konstrukcím. Společnost RK Rose+Krieger vyvinula robustní svorky pro velká zatížení a aplikace odolné proti nárazům. Tyto vysokopevnostní trubkové spojky z nerezové oceli jsou extrémně odolné vůči teplotě a korozi a jsou speciálně navrženy pro dynamické zatížení.


Svorkové trubkové spojky od RK Rose+Krieger jsou vždy ideálním řešením, když je třeba spojit komponenty silou a trvale pružně a přitom je snadno instalovat a demontovat. Kromě lehkých plastových a pevných hliníkových trubkových spojů nabízí výrobce z Mindenu také trubkové spojky Robust Clamps z nerezové oceli pro velká zatížení a aplikace odolné proti nárazům.



Vysokopevnostní trubkové spojky z nerezové oceli

Teplotně a korozivzdornétrubkové spojky Robust Clamps jsou obzvláště tuhé a zachovávají si vysokou pevnost i při dynamickém zatížení. Díky elektrochemické pasivaci - trubkové spojky jsou v posledním kroku elektrolyticky leštěny - jsou odolnější a snadněji se čistí než prvky z neošetřené nerezové oceli. Stabilní a spolehlivé potrubní spojky jsou ideální pro náročné konstrukce odolné proti korozi, které se vyskytují například ve venkovním prostředí, ale také v aparaturách a zařízeních v chemickém průmyslu. Díky speciální konstrukci s hladkými obrysovými přechody, nízkou drsností povrchu, velkým drážkám a provedení slepých otvorů zabraňují hromadění nečistot, a jsou proto předurčeny i pro aplikace související s potravinami.



Vysoké upínací síly pro velká zatížení

Vysoké upínací síly trubkových spojů Robust Clamps zajišťují spolehlivé a pružné spojení i při dynamickém zatížení. Vnější šestihranné šrouby lze snadno utáhnout nebo povolit pomocí standardního nářadí. V současné době jsou k dispozici typy přírubové (FK), úhlové (W), základní (FS) a křížové svorky (K) ve velikostech 12 až 40 mm.

Více novinek.

Komplexní portfolio produktů pro vnitřní tok zboží
Nová posuvná vodítka s přizpůsobeným polohováním

01.06.2023 01:05

Změna v řízení
Björn Riechers přebírá vedení společnosti RK Rose+Krieger GmbH od Dr. Gregora Langera
SensorBoard - alternativa k optickým metodám určování polohy

19.10.2022 01:00

Společnost RK Rose+Krieger rozšířila nabídku příslušenství pro jednodílné plastové spojky trubek RK Light Clamps o velikosti 30 mm. Při použití v systémových sestavách zaručuje nový zámek proti zkroucení Anti-Twist časově úspornou montáž a jednoduché nastavení konstrukce. Systém z eloxované hliníkové trubky (průměr 30 mm) se čtyřmi profilovými drážkami v úhlové vzdálenosti 90° a černými plastovými sponami ze zesíleného polyamidu lze libovolně kombinovat se všemi jednodílnými svorkami RK Light Clamps velikosti 30 mm v uzavřeném provedení. Další výhoda: Oproti běžným plechovým svorkám se výrazně snadněji vyrovnává a montuje.