Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

20.03.2024 01:03

Chytré produkty od společnosti norelem

Řešení pro bezchybné obrábění

Pod heslem Průmysl 4.0 se výrobní zařízení stále více mění v "chytré továrny", v nichž jsou jednotlivé výrobní kroky sledovány v reálném čase pomocí inteligentních strojů a senzorů a celkový proces je organizován efektivněji. Některé z těchto "chytrých výrobků" má ve svém sortimentu i společnost norelem.

Chytré výrobky samostatně shromažďují a předávají svá vlastní výrobní a provozní data dalším zařízením. Mohou však nejen ukládat data, ale mohou být také vybaveny přizpůsobenými výrobními informacemi, takže se zasíťovaný výrobek může například "sám spustit" a řídit svůj vlastní výrobní proces. Tato komunikace mezi výrobkem a strojem - a osobou, která obojí sleduje - zjednodušuje a optimalizuje mnoho dříve časově náročných procesů ve výrobě a dílně.

Vše v ZELENÉM s chytrými výrobky norelem

Chytré výrobky jsou ideálním řešením, pokud jde o co nejbezchybnější zpracování obrobků, například při obrábění. Usnadňují kontrolu upnutí a dorazů před obráběním. Pro tyto a další oblasti použití nabízí společnost norelem různé chytré komponenty.

Inteligentní opěrný šroub má opěrnou plochu 30 mm a umožňuje přesné polohování obrobku.

Proces upínání je přesně kontrolován pomocí snímače síly pro rychloupínače, který zajišťuje dokonalé upnutí obrobku se zvýšenou přesností opakování.

Upínací rameno se snímačem síly rovněž monitoruje proces upínání a měří upínací sílu v reálném čase. Inteligentní upínač je k dispozici u společnosti norelem ve velikostech 80 mm, 100 mm a 125 mm.

Pohodlný přenos dat a vizualizace

Modul Bluetooth od společnosti norelem je bezdrátový, kompaktní vysílač, který lze univerzálně použít v oblasti chytrých výrobků. Snadno se instaluje a umožňuje rychlé a vizuální zobrazení stavu snímače.
Brána tvoří rozhraní mezi inteligentním výrobkem a řídicí jednotkou stroje. To umožňuje zaznamenávat stav aktivace upínacích prvků v reálném čase a přesně řídit procesy.
Pomocí webové aplikace norelem lze upínací systémy pohodlně sledovat prostřednictvím tabletu, chytrého telefonu nebo stolního počítače. Aplikace také umožňuje sledovat několik nástrojů současně v různých obráběcích centrech a výrobních systémech.







Stručný profil společnosti norelem Normelemente GmbH & Co. KG

Každý úspěch začíná nápadem. Proto společnost norelem podporuje konstruktéry a techniky ve strojírenství a strojírenské výrobě standardizovanými komponenty, které jim pomáhají dosáhnout jejich cílů. V našem jednoduchém a přehledném internetovém obchodě, který vám nabízí mnoho výhod, najdete správný výběr z více než 100 000 standardních a provozních dílů pro vaše konstrukční řešení. Víte více, najdete více, najdete rychleji, a proto dosáhnete lepších řešení.



Ušetříte čas, pracujete efektivněji a optimalizujete náklady na své procesy. Protože komponenty norelem jsou k dispozici okamžitě, včetně bezplatných dat CAD pro rychlejší návrh bez výkresů a konfigurace. Dokonalé výsledky s kratším časem a náklady. Výhoda: standardizovaný díl.



Jako zavedená firma v oboru se snažíme podporovat mladé talenty prostřednictvím norelem ACADEMY. Aby konstruktéři zítřka mohli skutečně začít.

norelem ACADEMY nabízí také technická školení, semináře a produktová školení.

Více novinek.

norelem rozšiřuje svůj sortiment standardních dílů

závěsy norelem pro hliníkové profily

Závěsy se vyskytují všude tam, k...

Kamion plný inovací
Novinka od společnosti norelem: Lineární válečková vedení

30.10.2023 01:05

Inženýrský nováček 2023
Tři kandidáti v napínavém finále v Motku, vítězné týmy - powered by norelem

26.06.2023 00:00

norelem na automatica 2023
Vyzkoušejte nové a osvědčené produkty norelem naživo