Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

04.04.2024 01:04

Interclean Amsterdam 2024 - MAE představuje nejnovější zajímavosti

Ve dnech 14. až 17. května 2024 se v Amsterdamu uskuteční výstava Interclean, která otevře dveře světovým odborníkům na úklid a hygienu. MAE, značka společnosti AMETEK, se jako renomovaný dodavatel pro trh úklidu a hygieny účastní jako vystavovatel. V hale 7 na stánku 420 představuje MAE své nejnovější inovace pro trh s čisticími prostředky.

Dmychadla MAE se již mnoho let používají pro sací funkci čisticích strojů. Potlačují vynikající vzduchový výkon, tichý provoz, vysoké otáčky a velmi dobrý poměr výkonu, velikosti a hmotnosti. Všechny výrobky jsou navíc vybaveny nejlepší energetickou účinností ve své třídě podle nové směrnice o ekodesignu a jsou vyráběny v Evropě.

Zejména nové dvoustupňové univerzální dmychadlo s obtokem BU 82, které je k dispozici ve verzi AC a DC, bylo vyvinuto pro jedinečné požadavky na výkon skruberů. Dmychadlo nabízí vysokou účinnost v malém a kompaktním provedení. Díky své nízké hmotnosti se dokonale hodí pro mobilní zařízení a zaujme dalšími vlastnostmi, jako je prodloužená životnost a další vlastnosti výhodné pro jejich použití v sušičkách skruberů.

V sortimentu bezkartáčových dmychadel a motorů představuje MAE nové dmychadlo BB 42 By Pass: Vysokorychlostní dmychadlo BLDC s vestavěnou regulací otáček a optimalizovaným systémem proudění vzduchu. Kromě toho se díky vysoké účinnosti výborně hodí pro aplikace napájené z baterií a má vynikající vzduchový výkon v porovnání s velikostí balení.

Další zajímavostí je platforma motorů MAE 89, která je k dispozici jak v konfiguraci By Pass, tak v konfiguraci Thru-Flow ve verzích AC a DC. Toto bezkartáčové dmychadlo, které nabízí vyšší účinnost a nižší emise hluku, má robustní hliníkovou skříň a oběžné kolo, což zajišťuje dlouhou životnost a optimální výkon. Díky řízení pohonu na palubě a regulaci otáček v uzavřené smyčce je univerzálním řešením pro různá čisticí zařízení.

Dunkermotoren, sesterská společnost MAE a také značka AMETEK, spoluvystavuje na stánku MAE. Společnost Dunkermotoren je dobře známá v oblasti průmyslové automatizace a automaticky řízených vozidel (AGV) a nabízí zkušenosti cenné pro aplikace, jako jsou autonomní a pojízdné čisticí stroje. BLDC motor BG 66 dPro s nábojovou převodovkou NG 250 je ideálním pojezdovým pohonem pro úklidové roboty. Toto řešení zaujme kompaktní a robustní konstrukcí, dlouhou životností a je k dispozici v různých velikostech a s různou radiální nosností - vše vyrobeno v Německu.











Více novinek.

Společnost Dunkermotoren vydává nové číslo svého časopisu Motion Journal "mo
Nový snímač s vysokým rozlišením od společnosti Dunkermotoren pro nejvyšší požadavky na přesnost
od 16. do 18. dubna 2024 na veletrhu Messe Frankfurt, stánek A171.
Díky faceliftu programovacího prostředí MotionCode od společnosti nexofox je nyní programování inteligentních motorů ještě jednodušší a decentralizované automatizační architektury již nemají žádná omezení.

Široce používaný a všestranný - střídavý motor BG 75 od společnosti Dunkermotoren, značky AMETEK,...

Společnost Dunkermotoren, značka společnosti AMETEK, uvedla na trh novou řadu vysoce výkonných lineárních motorů s označením SL 38. V provedení z nerezové oceli zaujme ServoLine 38 STL (Stainless Steel) nejvyšší kvalitou materiálu a odolností