Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

11.04.2024 01:04

norelem na konferenci All about automation

Kamion plný inovací

Na veletrhu all about automation Heilbronn ve dnech 15. až 16. května 2024 představí společnost norelem na svém veletrhu SHOWTRUCK řadu produktových novinek z různých odvětví, jako je strojírenství, automobilový, obalový, farmaceutický a potravinářský průmysl. Návštěvníci se mohou těšit také na soutěž s atraktivními cenami týkajícími se společnosti norelem.



Společnost norelem bude letos na veletrhu all about automation v Heilbronnu vystavovat poprvé. V zeleném SHOWTRUCKU před branami haly bude vystavovat inovativní produkty, které si budou moci návštěvníci osahat a vyzkoušet, jako jsou podpěrné a upínací prvky a uzamykací čepy s integrovanými senzory z divize Smart Products. Ty umožňují snadnou kontrolu upnutí a dorazů ještě před obráběním obrobku. V mobilním veletržním stánku budou k vidění také nové ploché a boční upínače, které byly přidány do sortimentu, a upínací trny pro malé otvory a automatické upínání.



Mezi zajímavosti z lineární techniky patří přímé a zakřivené lineární vodicí lišty a odpovídající válečkové vodicí vozíky pro zakřivený pojezd vodicích vozíků. norelem nabízí řadu vodicích lišt se zakřivením až 180° pro rotační aplikace. Nový lineární vodicí systém umožňuje jednoduché a volné konfigurace kolejnic s přímými i zakřivenými kolejnicemi.



Jako digitální protějšek veletrhu BIG GREEN BOOK představí společnost norelem svůj internetový obchod s novými praktickými vlastnostmi a funkcemi a bude k dispozici se svým veletržním týmem, který zodpoví všechny dotazy týkající se sortimentu více než 100 000 produktů.000 produktů.



Před branami haly vše o automatizaci v Heilbronnu, stánek S-101, bude ve dnech 15. - 16. května stát norelem SHOWTRUCK.



Návštěvníci si mohou zajistit vstupenku pomocí pozvánky s kódem norelem:

https://register.visitcloud.com/survey/2l6f2vad41npm?actioncode=NTWO000176NEY&partner-contact=322ikfjfviso0

Více novinek.

norelem rozšiřuje svůj sortiment standardních dílů

závěsy norelem pro hliníkové profily

Závěsy se vyskytují všude tam, k...

Řešení pro bezchybné obrábění
Novinka od společnosti norelem: Lineární válečková vedení

30.10.2023 01:05

Inženýrský nováček 2023
Tři kandidáti v napínavém finále v Motku, vítězné týmy - powered by norelem

26.06.2023 00:00

norelem na automatica 2023
Vyzkoušejte nové a osvědčené produkty norelem naživo