Katalog

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

08.05.2024 01:05

Inovativní technologie přizpůsobení pro hygieničtější plnění

Díky novému patentovanému těsnicímu systému pro systémy plnicí jehla / plnicí trubka se společnosti GEMÜ, specialistovi na armatury, poprvé podařilo uvést na trh možnost přizpůsobení pro plnicí jehly, která zajišťuje hermetické oddělení mezi pohonem a médiem. To znamená, že je vyloučen liftingový efekt a kontaminace média.


Osvědčená technologie PD (technologie zátkové membrány), která vychází z ventilů plnicí platformy GEMÜ F40 a GEMÜ F60 servoDrive, byla rozšířena o novou variantu PD se závitem z nerezové oceli, který je během spékání zalisován přímo do teflonu. Díky novému těsnicímu systému již není nutné proplachování za těsnicími kroužky. Kromě toho je eliminováno riziko kontaminace mazivy z pohonu nebo v důsledku zdvihového efektu. Nový systém GEMÜ PD v kombinaci s vysoce výkonnými pohony GEMÜ F40 a GEMÜ F60 zlepšuje hygienu a výkonnost každé plnicí aplikace se systémy plnicí jehla / plnicí trubice ve všech médiích a nádobách.

Systémy plnicích jehel a plnicích trubic se často používají v technologii plnění tekutých a viskózních médií. Tento princip se používá především v kosmetickém průmyslu, při plnění farmaceutických výrobků a v potravinářském průmyslu, například pro mléčné výrobky, šťávy a omáčky. S novým těsnicím systémem nabízí společnost GEMÜ možnost zvýšit bezpečnost, přesnost a rychlost procesu plnění na výrazně vyšší úroveň.





Více novinek.

Podle průzkumů mezi zaměstnanci je trvalé, a tedy bezpečné zaměstnání na prvním místě v žebříčku...

Technologická společnost GEMÜ se sídlem v Ingelfingenu otevřela u příležitosti 60. výročí svého založení v červnu 2024 v průmyslovém parku Hohenlohe nové prestižní sídlo společnosti
Šoupátka GEMÜ řady GEMÜ R480 Victoria a kulový kohout GEMÜ B20 získaly schválení DVGW pro plyn.