Katalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

11.05.2024 01:05

RK Rose+Krieger doplňuje systém držáků na monitory RK

Tři nové otočné držáky monitoru pro maximální flexibilitu a uživatelskou přívětivost

Monitory, dotykové panely, displeje a ovládací skříně jsou nepostradatelnými prvky ve všech oblastech průmyslu a v mobilních strojích. Nejenže musí být flexibilně umístěny, ale musí být také bezpečně namontovány - a to na nejrůznějších místech. Společnost RK Rose+Krieger proto rozšiřuje svůj systém držáků monitorů RK pro připojení k systémům kruhových nebo čtvercových trubek o tři nové otočné modely pro montáž na rovné plochy.



Stejně jako stávající řada nabízejí nové držáky monitorů rozsáhlou flexibilitu, pokud jde o připojovací rozměry koncových zařízení. Monitory, ovládací skříně apod. se připojují prostřednictvím univerzálních připojovacích otvorů, otvorů s vnitřním závitem nebo volitelně prostřednictvím připojovacích desek RK v souladu se standardem VESA 50/75/100. Kromě bezpečného upevnění na rovné povrchy mají všechny tři držáky monitorů nosnost 10 kg staticky nebo 3 kg dynamicky. Oblasti použití těchto tří nových modelů sahají od průmyslových pracovních stanic a displejů na dopravníkových linkách až po průmyslové vozíky atd.



Držák monitoru Console

Držák monitoru Console má čtvercovou povrchovou montáž se čtyřmi připojovacími otvory. Prostřednictvím otočného bodu na straně povrchové montáže ji lze otáčet o 180° s 15° detencí. Na straně připojení zařízení má kulové nastavení, které umožňuje otáčení o 60° ve všech směrech a také volné otáčení. Po umístění lze kulové nastavení i otočný bod upevnit bez použití nářadí pomocí upínací páky nebo hvězdicového úchytu. Zajišťovací mechanismus zajišťuje, že zařízení připevněné k držáku monitoru zůstane bezpečně na místě i při dynamickém zatížení způsobeném oscilacemi, vibracemi, otřesy atd., k nimž dochází například na strojích nebo v terénu, zamykací mechanismus zajišťuje, že zařízení připevněné k držáku monitoru zůstane bezpečně na svém místě i při dynamickém zatížení, k němuž dochází například na strojích nebo při pohybu mobilního stroje.



Držák monitoru s dvojitou koulí

Držák monitoru s dvojitou koulí má oboustranně nastavitelnou kouli s možností otáčení o 60° ve všech směrech a volného otáčení. Každé kulové nastavení lze bezpečně upevnit bez použití nářadí pomocí upínací páky. Oboustranné kulové nastavení nabízí velkou flexibilitu při polohování připojených zařízení. S držákem monitoru s dvojitou koulí nabízí společnost RK Rose+Krieger alternativu k zavedeným řadám dostupným na trhu.



Držák monitoru s dvojitou koulí otočný

Třetí varianta má oproti držáku monitoru s dvojitou koulí otočný bod o 180° s 15° záběrem uprostřed. I zde lze polohu bezpečně zafixovat pomocí upínacích páček nebo hvězdicového úchytu. Díky otočnému bodu uprostřed a dvojitým koulím na obou stranách nabízí tento držák monitoru maximální flexibilitu při nastavování připojených zařízení.

Více novinek.

Robustní elektrické lahve pro vnitřní i venkovní použití
Komplexní portfolio produktů pro vnitřní tok zboží
Nová posuvná vodítka s přizpůsobeným polohováním

01.06.2023 01:05

Změna v řízení
Björn Riechers přebírá vedení společnosti RK Rose+Krieger GmbH od Dr. Gregora Langera
SensorBoard - alternativa k optickým metodám určování polohy