Katalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

05.06.2024 01:06

ACE představuje průmyslové tlumiče nárazů jako digitální dvojčata

Společnost ACE Stoßdämpfer GmbH nyní nabízí konstruktérům nejen konfigurační a výpočetní software, data CAD a simulace, ale také data z digitálních dvojčat pro integraci do virtuálních modelů.

Společnost ACE je tak prvním dodavatelem průmyslových tlumičů, který zákazníkům poskytuje jednotky FMU (Functional Mockup Units). To umožňuje integrovat fyzické modely výrobku dodavatele, v tomto případě průmyslových tlumičů, do vlastních simulačních modelů zákazníka.

Tato výhoda je užitečná zejména u speciálních tlumičů, protože společnost ACE je schopna rychle poskytnout prototypy jako digitální dvojčata.

Průmyslové tlumiče od společnosti ACE: Součásti virtuálního prototypování

Společnost ACE rovněž nabízí export dat pro všechny katalogové tlumiče a jejich předání zákazníkům na vyžádání. FMU jsou vybaveny fyzikálním chováním z hydraulické, tepelné a mechanické oblasti průmyslových tlumičů ACE. To umožňuje například přesně vypočítat vliv vstupní teploty na tlumicí chování průmyslového tlumiče a předem prozkoumat její vliv na celkovou konstrukci. Díky těmto a dalším funkcím se digitální dvojčata společnosti ACE osvědčují jako nezbytné komponenty pro virtuální prototypování a dimenzování konstrukcí pro zákazníky.

Pozitivní je, že kromě úspory času a nákladů přinášejí také výhody pro udržitelnost, protože k dokončení vývoje návrhu je zapotřebí méně fyzických vzorků. Pokud chtějí zákazníci používat FMU od společnosti ACE, potřebují simulační software, který obsahuje rozhraní FMI (Functional Mockup Interface). Mezi běžné programy, které integrují FMU společnosti ACE, patří Simulink a Adams.

Více novinek.

Ve švýcarském vědeckém centru Technorama nabízí 500 exp...

Sportovní vědci při svých návrzích používají tak&eacute...

Přeprava mRNA vakcíny proti COVID-19 od společnosti Biontech/Pfizer představuje skutečnou...

Vedle softwaru pro dimenzování a dat CAD a simulací nabízí nyn...

Stejně jako jsou kaskadéři pro filmové hvězdy, jsou strukturální tlumiče TUBUS pro drahé filmové...

Digitalizace a štíhlý přístup k řízení jsou v mnoha firmách považovány za vítanou zeštíhlovací kú...