Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

01.06.2024 01:06

Pět nových řad výrobků - mnoho možností použití

závěsy norelem pro hliníkové profily

Závěsy se vyskytují všude tam, kde je potřeba něco "zacvaknout", například jako kování nábytku, dveří a kontejnerů. U společnosti norelem nyní zákazníci najdou rozšířenou nabídku pantů pro panelové prvky a hliníkové profily, od jednotlivých komponentů až po sady s montážním příslušenstvím.

Sortiment závěsů norelem se skládá z pěti nových produktových řad: hliníkové sady závěsů s vnitřním dorazem a pásnicí a také hliníkové poloviny závěsů s vnitřním nebo vnějším dorazem a odpovídajícími osami z nerezové oceli a plastovými krycími zátkami. Závěsy lze montovat vlevo nebo vpravo a lze je otáčet o 360°.



Vše v jednom: kompletní sada

Varianta sady je nejoblíbenější. norelem dodává závěsy kompletní se všemi jednotlivými komponenty, včetně dvou polovin závěsu, vřetena a dvou krycích záslepek. Závěs lze zatížit silou až 200 N ve směru x a y (nezávazná směrná hodnota) a dodává se s lištou na zadní straně, protože zde je k dispozici pouze jeden upevňovací šroub. To znamená, že výrobek lze použít pouze s drážkou o šířce 8 mm. Závěs se dodává s montážní sadou, která se skládá ze dvou šroubů se zápustnou hlavou a dvou matic s drážkou T. Tato verze je vhodná pouze pro profil položky.



Dobrá kombinace: komponenty

Panty lze také přizpůsobit. K dispozici jsou poloviny závěsu z vnitřní i vnější strany a v různých šířkách (rozměr A3), stejně jako odpovídající osy z nerezové oceli a krycí zátky z termoplastu. Zatěžovací síly těchto závěsů jsou až 100 N ve směru x a až 150 N ve směru y (nezávazné směrné hodnoty). Výhody závěsů na míru: Na rozdíl od kompletní sady je lze kombinovat s posuvnými bloky položky a profilem Bosch (s ohledem na průměry šroubů M5 a M6).



Snadná montáž: Plastové čepové závěsy

Novinkou jsou také plastové čepové závěsy ve dvou provedeních s průměrem čepu 6 mm a 8 mm. Úhel otevření závěsů je 120°. Jsou vhodné pro vnitřní dveře, nejsou pro uživatele viditelné a lze je použít vpravo i vlevo. Lze je použít i jako zajišťovací čep a jejich montáž je rychlá a prostorově nenáročná: V polyamidovém pouzdře je uložen pozinkovaný ocelový čep, který se jednoduše zatlačí do odpruženého držadla.






Více novinek.

norelem rozšiřuje svůj sortiment standardních dílů
Kamion plný inovací
Řešení pro bezchybné obrábění
Novinka od společnosti norelem: Lineární válečková vedení

30.10.2023 01:05

Inženýrský nováček 2023
Tři kandidáti v napínavém finále v Motku, vítězné týmy - powered by norelem

26.06.2023 00:00

norelem na automatica 2023
Vyzkoušejte nové a osvědčené produkty norelem naživo