Katalog

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

27.05.2024 01:05

Focus Money uděluje společnosti GEMÜ ocenění "Digitální šampion 2024"

Technologická společnost GEMÜ se sídlem v Ingelfingenu byla již potřetí za sebou oceněna společnostmi Focus Money a Deutschlandtest jako "Digitální šampion". GEMÜ dosáhla druhého místa v žebříčku oceněných společností v odvětví "Strojírenské a strojírenské společnosti".



Digitalizace rychle postupuje a společnosti musí řešit příležitosti, které digitalizace nabízí, aby zůstaly životaschopné a konkurenceschopné a aby se s nimi počítalo jako s vítězi v jejich odvětví. Za účelem identifikace těchto společností provedl Institut pro management a ekonomický výzkum IMWF komplexní analýzu 12 300 společností v kategoriích digitalizace, technologie a inovace.



Institut pro management a ekonomický výzkum IMWF shromažďuje výsledky studie pomocí zavedeného postupu testu "dvou pilířů". První pilíř je založen na metodice sociálního naslouchání. V rámci social listening bylo na internetu nalezeno přibližně 1,5 milionu zmínek o zkoumaných společnostech, které byly analyzovány pomocí umělé inteligence. Druhý pilíř zahrnuje průzkum společností pomocí dotazníku. Zde se dotazují na digitalizační opatření v různých tematických blocích. Výsledky byly vyhodnoceny pomocí bodového systému, na jehož základě byli určeni "Digitální šampioni 2024".



V sektoru "Podniky zabývající se strojírenstvím a výrobou zařízení" dosáhl specialista na armatury GEMÜ 98,3 bodů ze 100 možných a obsadil druhé místo v žebříčku oceněných podniků v této kategorii.

"Digitalizace je a bude hnací silou pro společnosti, které chtějí i v budoucnu udávat trendy. Jsem pevně přesvědčen, že naše globální digitalizační opatření pomohou skupině GEMÜ dlouhodobě dále rozšiřovat její pozici technologického průkopníka," komentuje ocenění Digital Champion 2024 Gert Müller, jednatel skupiny GEMÜ.

Více novinek.

Podle průzkumů mezi zaměstnanci je trvalé, a tedy bezpečné zaměstnání na prvním místě v žebříčku...

Technologická společnost GEMÜ se sídlem v Ingelfingenu otevřela u příležitosti 60. výročí svého založení v červnu 2024 v průmyslovém parku Hohenlohe nové prestižní sídlo společnosti
Šoupátka GEMÜ řady GEMÜ R480 Victoria a kulový kohout GEMÜ B20 získaly schválení DVGW pro plyn.