Katalog

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

23.06.2024 01:06

Voortman V623

Vysoce autonomní kombinované vrtání, frézování a řezání malých a středních ocelí

Představujeme špičkový vrtací, frézovací a řezací stroj Voortman V623, který je určen pro nepřetržitý provoz bez obsluhy.

V623 dokáže zpracovávat velmi širokou škálu profilů a vyrábět je efektivně s logickou výstupní sekvencí, která maximalizuje využití příčných transportů. To, co stroj V623 odlišuje, je jeho inovativní uchopovací vozík.
Tento prvek eliminuje prakticky všechna omezení upínání a umožňuje automatické vkládání téměř jakéhokoli profilu bez nutnosti zásahu obsluhy nebo dokonce bez dodatečných navařených dočasných upínacích přípravků. Stroj V623 je vybaven naším pokročilým řídicím softwarem VACAM a pomáhá obsluze stroje dosáhnout maximální efektivity. Software poskytuje plný přehled o všech náraznících během přívodu, odvodu a odebírání krátkých výrobků, což umožňuje bezproblémové řízení celého procesu.


Efektivní přesuny nástrojů Centrální

výměník pojme až 42 nástrojů, což umožňuje plynulou výměnu nástrojů pro tři vrtací jednotky a zajišťuje efektivní provoz. Přidávání nových nástrojů je snadné. Výměník v kombinaci s pneumatickou manipulací s nástroji umožňuje nepřetržitou výrobu s minimálním dohledem.
Zjednodušuje přepravu nástrojů z měniče do manipulace s nástroji vrtacího vřetena a mezi osami pro automatickou výměnu, čímž zvyšuje efektivitu systému pro delší bezobslužnou výrobu.

NOVINKA Inovativníchapadlo

V623 umožňuje vyrábět téměř jakýkoli profil do 300 x 300 mm s bezkonkurenční efektivitou. Jeho inovativní uchopovací vozík nabízí neomezené upínání profilů a umožňuje automatické nakládání bez zásahu obsluhy. Upínací čelist zajišťuje materiál z vnější strany, přičemž hydraulický válec reguluje upínací sílu, aby chránil citlivé profily. Senzor pneumaticky detekuje materiál a umožňuje chapadlovému vozíku přiblížit se k profilům rychlostí 60 m/min, čímž je zajištěn rychlý a plynulý výrobní proces.

Více novinek.

Voortman Fabricator, skutečně převratná novinka, která vzala ocelářsk&yacute...