Katalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

04.07.2024 01:07

Světová premiéra: ACE představuje průmyslové tlumiče nárazů jako digitální dvojčata

Vedle softwaru pro dimenzování a dat CAD a simulací nabízí nyní společnost ACE Stoßdämpfer GmbH inženýrům data z digitálních dvojčat pro snadnější integraci do virtuálních modelů. Společnost ACE je prvním dodavatelem průmyslových tlumičů, který zákazníkům poskytuje funkční makety (Functional Mockup Units - FMU). Nabízí možnost integrovat fyzické modely výrobku dodavatele, v tomto případě průmyslových tlumičů, do vlastních simulačních modelů zákazníka. Tato výhoda se projevuje zejména u průmyslových tlumičů na míru, protože společnost ACE je schopna rychle poskytnout prototypy v podobě digitálních dvojčat.


Průmyslové tlumiče od společnosti ACE: součásti virtuálního prototypování

Společnost ACE také nabízí na vyžádání vytěžení dat pro všechny standardní průmyslové tlumiče ze svého katalogu výrobků a jejich předání zákazníkům. FMU jsou vybaveny fyzikálním chováním hydrauliky, termiky a mechaniky průmyslových tlumičů ACE. To umožňuje například přesně vypočítat vliv vstupní teploty na tlumicí chování průmyslového tlumiče a předem prozkoumat její vliv na celkovou konstrukci. Díky těmto a dalším vlastnostem jsou digitální dvojčata společnosti ACE nezbytnou součástí pro virtuální prototypování a dimenzování konstrukčních návrhů na straně zákazníka. Pozitivní je, že kromě úspory času a nákladů přináší také výhody pro udržitelnost, protože k dokončení vývoje konstrukce je zapotřebí méně fyzických vzorků.


Pokud chtějí zákazníci používat FMU společnosti ACE, potřebují simulační software, který obsahuje rozhraní FMI (Functional Mockup Interface). Mezi běžné programy, které integrují FMU společnosti ACE, patří Simulink a Adams.

Zájemci mohou najít další informace o digitálních službách společnosti ACE prostřednictvím odkazů https://www.acecontrols.co.uk/uk/sizing.html a https://ace-cad.de/

. Informace o simulacích a digitálních dvojčatech získáte přímo od inženýra společnosti ACE Christiana Junghanse na adrese c-junghans@ace-int.eu.


Více novinek.

Ve švýcarském vědeckém centru Technorama nabízí 500 exp...

Sportovní vědci při svých návrzích používají tak&eacute...

Přeprava mRNA vakcíny proti COVID-19 od společnosti Biontech/Pfizer představuje skutečnou...

Společnost ACE Stoßdämpfer GmbH nyní nabízí konstruktérům...

Stejně jako jsou kaskadéři pro filmové hvězdy, jsou strukturální tlumiče TUBUS pro drahé filmové...

Digitalizace a štíhlý přístup k řízení jsou v mnoha firmách považovány za vítanou zeštíhlovací kú...