Katalog

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

19.07.2024 02:07

GEMÜ slaví 60. výročí a uvádí do provozu své nové sídlo

Technologická společnost GEMÜ se sídlem v Ingelfingenu otevřela u příležitosti 60. výročí svého založení v červnu 2024 v průmyslovém parku Hohenlohe nové prestižní sídlo společnosti

V únoru 2021 Gert Müller, jednatel skupiny GEMÜ, a Stephan Müller, jednatel skupiny GEMÜ, slavnostně podepsali certifikát u příležitosti oficiálního zahájení projektu výstavby "centrály GEMÜ" v Kupferzellu. Od té doby vyrostla na ploše přibližně 14 000 m² moderní kancelářská budova pro přibližně 300 zaměstnanců.

Kromě kancelářských pracovišť nabízí nová centrála také reprezentativní prostory pro návštěvy zákazníků a podnikovou restauraci pro zaměstnance společnosti GEMÜ. Nová budova je po Evropském výrobním a logistickém centru (PLZ) a Centru povrchových technologií (OTZ) třetí stavbou společnosti GEMÜ v průmyslovém parku Hohenlohe. Při plánování nového sídla se společnost GEMÜ inspirovala nejmodernějšími kancelářskými koncepty.

"Přestěhováním do nového sídla otevíráme novou, slibnou kapitolu v historii společnosti GEMÜ u příležitosti našeho 60. výročí," říká Gert Müller, jednatel skupiny GEMÜ.

60 Roky společnosti GEMÜ: Důvod k oslavě

Společnost GEMÜ letos slaví 60. výročí svého založení. Od svého založení v roce 1964 se společnost vypracovala na jednoho z předních světových výrobců armatur, měřicích a regulačních systémů.

Společnost je také světovým lídrem na trhu řešení pro sterilní procesy. Výročí je příležitostí ohlédnout se za úspěšnou historií skupiny GEMÜ a zároveň se podívat do budoucnosti. "Jsme hrdí na naši tradici a inovační sílu. Šedesáté výročí je příležitostí poděkovat našim zaměstnancům, zákazníkům a obchodním partnerům za jejich věrnost a podporu," říká Gert Müller.


Široká škála aktivit v jubilejním roce V rámci jubilejního roku pořádá společnost GEMÜ různé aktivity, aby stylově oslavila své 60. výročí. Jedním z mimořádných vrcholů interních akcí je výroční akce s německým zpěvákem a skladatelem Nico Santosem. Koncert se uskuteční v červenci 2024 v prostorách společnosti GEMÜ v podnikatelském parku Hohenlohe a nabídne zaměstnancům jedinečnou příležitost ke společné oslavě a uctění úspěšné historie společnosti GEMÜ.

Více novinek.

Podle průzkumů mezi zaměstnanci je trvalé, a tedy bezpečné zaměstnání na prvním místě v žebříčku...

Šoupátka GEMÜ řady GEMÜ R480 Victoria a kulový kohout GEMÜ B20 získaly schválení DVGW pro plyn.

Technologická společnost GEMÜ se sídlem v Ingelfingenu byla již potřetí za sebou oceněna spo...