Katalog

Gmöhling Transportgeräte GmbH

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut
  • ISO 14001

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

23.07.2024 01:07

TRUCK + RACK TROLLEY od GMÖHLING Tranportgeräte

SKŘÍŇOVÝ VOZÍK
Z ANODIZOVANÉHO HLINÍKU

Skříňový vozík Gmöhling je všestranný univerzál, který se osvědčil v širokém spektru použití. V nemocnicích a pečovatelských domech po celém světě se používá jako přepravní a skladovací vozík na špinavé a čerstvé prádlo a jako vozík na přepravu potravin. Skříňový vozík se používá také k přepravě sterilizovaného materiálu a jako vozík na operační sál.

Škála použití je velmi rozmanitá: ať už jako vozík na nářadí v domácnosti, vozík na oblečení pro divadlo, operu, film a výstavy, mobilní kancelář nebo pro použití ve školách a veřejných institucích.

Skutečně všestranný pomocník - promyšlený do nejmenšího detailu.

Policové vozíky
z hliníku

Ať už jde o vychystávání objednávek v elektronickém obchodě, v průmyslu, dílnách nebo ve zdravotnictví - policové vozíky Gmöhling vždy zajistí efektivní pracovní proces. Jsou nepostradatelné pro spolehlivou přepravu, dočasné skladování dílů a výdej nebo porcování související s objednávkou na dopravním pásu.

Díky svému přehlednému designu a rychlé dostupnosti výrazně zkracují časy sestavení a cesty.

Naše policové vozíky jsou optimalizovány pro použití s otevřenými skladovacími boxy, jsou nezbytnou součástí mnoha firemních procesů a výrazně zlepšují interní pracovní postupy. I přes svou nízkou hmotnost se vozíky vyznačují extrémní stabilitou.

Více novinek.

GMÖHLING: Objevte naše nejnovější produkty a řešení, vyměňte si názory s naším týmem a zjistěte více o nejnovějších trendech v oboru - těšíme se na vás!

Rádi bychom vás informovali, že jsme od 1.3.2024 snížili ceny vybraných výrobků, jako jso...

Již desítky let řešíme vaše požadavky na logistiku a přepravu.

S produktovými řešeními...

Abychom zabránili hluku při vkládání, vkládá se do našeho koše pěna pohlcující zvuk.

08.11.2022 02:00

"Přes zaprášený měsíc

"Over The Dusty Moon Challenge" - sponzorovali jsme tým MoonAixperts
Nedávno jsme podpořili...

Společnost Gmöhling GmbH letos slaví 80. výročí svého založení. Walter Gmöhling si ani ve svých 98 letech nenechá ujít příležitost zastavit se v sídle společnosti ve Fürth-Stadelnu a přispět svými nápady. "Aby byla pracovní místa zajištěna i do budoucna, vložil jsem do nadace veškerý majetek!" A tak se stalo