Katalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

25.07.2024 02:07

Společnost RK Rose+Krieger nabízí širokou škálu aplikací s řadou LD

Robustní elektrické lahve pro vnitřní i venkovní použití

Elektrické válce lze velmi snadno a přesně polohovat s vysokou přesností opakování. Lineární pohony se používají nejen ve vnitřních aplikacích, ale stále častěji také ve venkovních aplikacích. Dodavatel řešení RK Rose+Krieger tento trend rozpoznal. Se svou řadou LD nabízí elektrické válce, které jsou vhodné pro vnitřní i venkovní použití.



RK Rose+Krieger nabízí širokou škálu elektrických válců, od jednoduchých válců s krátkým zdvihem a velmi dobrým poměrem cena/výkon až po těžké lineární válce. Robustní komponenty řady LD jsou určeny jak pro vnitřní průmyslové aplikace, tak pro venkovní použití, například v zemědělství nebo pro mobilní stroje.



Elektrické válce jsou samosvorné lineární pohony díky svému lichoběžníkovému pohonu vřetena. To znamená, že k udržení elektrického válce v klidové poloze není třeba dodávat žádnou energii. Další výhodou elektrických válců je jejich nenáročná údržba a bezúdržbový provoz, protože nevyžadují hydraulické kapaliny ani stlačený vzduch. Řada LD nabízí také řadu pozitivních vlastností. Například její válce jsou díky speciálnímu těsnění konstruovány s krytím IP69K (statické). To znamená, že je lze také snadno čistit vysokotlakým parním čističem. Nabízejí také četné elektronické funkce. Mimo jiné lze nastavit jejich zdvih a rychlost. Pohony lze pohodlně vybírat a konfigurovat pomocí online nástroje.



Řada LD:

Elektrický válec LD75 je speciálně navržen pro použití v extrémních podmínkách, jako jsou například zemědělské stroje, terénní vozidla, komunální technika a aplikace na moři. Okolní teploty od -40 do 85 °C jsou pro elektrický válec stejně náročné jako silné vibrace stavebního stroje. Díky vysokému stupni krytí IP69K (statická elektřina) odolá skříň bez problémů i proudu vysokotlakého/parního čističe. Model LD75 je k dispozici pro maximální tahovou a tlakovou sílu až 750 N a maximální plynulý zdvih až 130 mm při rychlosti pojezdu až 50 mm/s.



Lineární pohon LD1000 je bezúdržbový vysoce výkonný pohon nejnovější generace, který je k dispozici ve dvou variantách s krytím IP69K (statické). Modelová varianta LD1000C (s řídicí jednotkou) má plně integrovanou, aktualizovatelnou řídicí jednotku v pouzdře a je mimo jiné vhodná pro synchronní provoz několika pohonů. Totožný model LD1000E je místo řídicí jednotky vybaven koncovými spínači. Model LD1000 je k dispozici pro zdvih až 1 000 mm a maximální sílu 10 000 N při rychlosti až 156 mm/s. Zaručuje bezpečné použití v chladných i horkých podmínkách v rozmezí -20 až +65 °C.

Více novinek.

Tři nové otočné držáky monitoru pro maximální flexibilitu a uživatelskou přívětivost
Komplexní portfolio produktů pro vnitřní tok zboží
Nová posuvná vodítka s přizpůsobeným polohováním

01.06.2023 01:05

Změna v řízení
Björn Riechers přebírá vedení společnosti RK Rose+Krieger GmbH od Dr. Gregora Langera
SensorBoard - alternativa k optickým metodám určování polohy