Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

28.08.2024 01:08

Společnost Eppendorf zlepšuje monitorování a analýzu bioprocesů uvedením cloudového softwaru BioNsight na trh

Při vývoji bioprocesů jsou klíčem k úspěchu data. Je nutné pochopit, které kritické parametry procesu ovlivňují růst buněk, výtěžnost produktu a kritické atributy kvality, zkrátka rychle vyvinout úspěšné procesy. Data z různých průběhů bioprocesů, generovaná nejrůznějšími inline senzory a externími analyzátory, jsou jako jednotlivé dílky skládačky. Společnost Eppendorf uvádí na trh BioNsight cloud, nové cloudové softwarové řešení pro monitorování a analýzu bioprocesů. Usnadňuje konsolidaci a analýzu dat z bioprocesů na jednom centrálním místě, čímž pomáhá tuto skládačku vyřešit a získat z dat přehled.

BioNsight cloud je plně integrován do softwaru pro řízení bioprocesů Eppendorf DASware® control 6. To umožňuje automatizovaný přenos dat z DASware control 6 do cloudu v reálném čase. Je také možné nahrávat offline data z externích analytických zařízení, data z historických běhů a procesní data z řídicích jednotek bioprocesů od jiných společností.
Analyzujte a stavte na datech: Data lze dát do souvislostí a získat tak ještě hlubší poznatky: Data z různých běhů lze snadno synchronizovat a porovnávat, což usnadňuje identifikaci vzorců napříč běhy a měřítky, urychluje proces vývoje a zajišťuje konzistentní kvalitu a výkonnost procesu.

Vzdálené monitorování: Cloud BioNsight umožňuje vzdálené monitorování bioprocesů řízených softwarem pro řízení bioprocesů DASware control 6. To znamená, že uživatelé vždy vědí, jak si jejich bioprocesy vedou, a mohou rychleji přijímat správná rozhodnutí ještě za běhu procesu.
Zjednodušení přístupu k datům a spolupráce: Data bioprocesů v cloudu BioNsight jsou přístupná odkudkoli a komukoli, koho vlastník autorizuje. BioNsight cloud byl vyvinut s důrazem na nejvyšší standardy zabezpečení dat. Je hostován a postaven na technologii Microsoft® Azure, takže dává uživateli jistotu, že data jsou dobře chráněna, a přitom přístupná.
Jill Perez, vědecká pracovnice společnosti Solugen, USA, hodnotila produkt během jeho vývoje a vysvětluje jeho výhody: "Schopnost cloudu BioNsight ukládat data z každého fermentačního cyklu se ukázala jako neocenitelná, což usnadňuje porovnávání všech dat z bioreaktorů. Jeho online funkce umožňují prohlížení průběhů v reálném čase, které je přístupné i na mobilních zařízeních. Funkce tvorby grafů navíc zjednodušuje vizualizaci dat, takže porovnávání minulých a aktuálních běhů je snadné."

https://www.eppendorf.group/BioNsight-cloud

Více novinek.

Efektivní interakce mezi manuálním a automatickým pipetován&ia...

Značky ACT (Accountability, Consistency, Transparency) fungují podobně jako nutriční z...

V laboratořích zabývajících se přírodními vědami, kde j...

Investigators 2024 získává Clemens Plaschka, Rakousko

Nezávislá porota, které předsedala profesorka Laura Machesky, vybrala Clemensův výzkum molekulárn...

Laboratoře jsou závislé na vysokém výkonu a spolehlivosti destiček, které používají ve svých vyso...