Katalog

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

01.09.2024 01:09

"Nejlepší pracovní místa v Německu s budoucností" na veletrhu GEMÜ

Podle průzkumů mezi zaměstnanci je trvalé, a tedy bezpečné zaměstnání na prvním místě v žebříčku priorit při výběru zaměstnání. Společnost GEMÜ nabízí tato vyhledávaná a perspektivní pracovní místa. Tato technologická společnost získala již popáté v řadě pečeť "Nejlepší pracovní místa s budoucností v Německu".



institut pro výzkum managementu a hospodářství (IMWF) z pověření Deutschland Testu oceňuje podniky, které fungují udržitelně a hospodárně a nabízejí svým zaměstnancům dobré pracovní prostředí. Více než 12 000 podniků bylo analyzováno s ohledem na tři kritéria: Udržitelnost, ekonomická efektivita a pracovní atmosféra. Každé z nich bylo do celkového hodnocení zahrnuto stejným dílem. Za tímto účelem byly nejprve prohledány německojazyčné domény na základě předem vybraných klíčových pojmů a texty byly zaznamenány do databáze. Tyto texty byly následně analyzovány pomocí umělé inteligence v třístupňovém procesu.



Nakonec byly společnosti hodnoceny na základě výsledků pomocí bodového systému. Společnost GEMÜ získala v sektoru strojírenských a strojírenských společností 91,5 bodu ze 100 možných.



Technologická společnost tak v rámci tohoto odvětví dosáhla 13. místa a podle Deutschland Testu nabízí "nejlepší pracovní místa v Německu s budoucností". "Letos slavíme 60. výročí pod heslem "60 let GEMÜ - 60 let budoucnosti". S ohledem na budoucnost a inovační sílu celého týmu již 60 let neustále razíme nové cesty a dále se rozvíjíme. V kombinaci s naším nadšením pro techniku a vysokou mírou orientace na zákazníka vytváříme také udržitelná pracovní místa a těší nás, že jsme získali ocenění "Nejlepší pracovní místa s budoucností v Německu", říká Gert Müller, jednatel skupiny GEMÜ.



Více novinek.

Technologická společnost GEMÜ se sídlem v Ingelfingenu otevřela u příležitosti 60. výročí svého založení v červnu 2024 v průmyslovém parku Hohenlohe nové prestižní sídlo společnosti
Šoupátka GEMÜ řady GEMÜ R480 Victoria a kulový kohout GEMÜ B20 získaly schválení DVGW pro plyn.

Technologická společnost GEMÜ se sídlem v Ingelfingenu byla již potřetí za sebou oceněna spo...