Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

09.08.2024 01:08

Efektivní interakce mezi ručním a automatickým pipetováním

Efektivní interakce mezi manuálním a automatickým pipetováním Společnost Eppendorf představuje nový, moderní 96kanálový systém pro manipulaci s kapalinami:

epMotion® 96 Flex.

Přímo kategorizovat zařízení: Nový epMotion® 96 Flex se nachází mezi ručně ovládanými elektronickými pipetami a plně automatizovanými pipetovacími systémy. Přináší proto výrazně vyšší efektivitu a umožňuje zvýšit výkonnost ve srovnání s ručním pipetováním. Nabízí také cenově výhodnou alternativu k plně automatizovaným systémům pro manipulaci s kapalinami a zároveň zabírá méně místa na laboratorním stole. Díky kompaktním rozměrům a citlivě umístěným ovládacím prvkům lze přístroj bez problémů používat i na sterilních pracovních stolech.

Dávkovací hlavy epMotion® 96 Flex lze rychle a bez použití nářadí vyměnit, což umožňuje bezproblémové přizpůsobení různým objemovým rozsahům. Při uvedení na trh jsou pro tento systém k dispozici dvě dávkovací hlavy, které pokrývají objemové rozsahy od 0,5 do 300 μl a od 5 do 1000 μl.

Přístroj epMotion® 96 Flex nabízí dotykový displej s intuitivním ovládacím softwarem, který zajišťuje uživatelsky přívětivé a přesné ovládání.

Systém epMotion® 96 Flex je kalibrován podle nové normy ISO 23783-2 a nabízí vynikající přesnost a preciznost pipetování.

přesahuje jeho použití v manuálních pracovních postupech a slouží jako cenný doplněk velkých automatizovaných systémů. V roli "podavače" jej lze použít k přípravě destiček pro další automatizované zpracování.

Všestranný systém epMotion® 96 Flex doplňuje manuální i automatizované pracovní postupy a bez problémů se hodí do široké škály aplikací, od molekulární biologie až po buněčné kultury.

https://www.eppendorf.com/en/flex-up-your-team/

Více novinek.

Při vývoji bioprocesů jsou klíčem k úspěchu data. Je nutné pochopit,...

Značky ACT (Accountability, Consistency, Transparency) fungují podobně jako nutriční z...

V laboratořích zabývajících se přírodními vědami, kde j...

Investigators 2024 získává Clemens Plaschka, Rakousko

Nezávislá porota, které předsedala profesorka Laura Machesky, vybrala Clemensův výzkum molekulárn...

Laboratoře jsou závislé na vysokém výkonu a spolehlivosti destiček, které používají ve svých vyso...