Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

12.09.2024 01:09

Plně integrovaná úsporná řídicí jednotka

Nová řídicí jednotka 4Q od společnosti Dunkermotoren nabízí vysoký výkon za dostupnou cenu

Střídavý motor BG 42 od společnosti Dunkermotoren, značky AMETEK, se již dlouho uplatňuje v široké škále aplikací a průmyslových odvětví. Nyní tento výrobce pohonné techniky uvádí na trh další integrovanou řídicí jednotku. BG 42 dGo přesvědčí vysokým výkonem za mimořádně příznivou cenu. Plnohodnotný čtyřkvadrantový regulátor lze parametrizovat ex works a lze jej snadno ovládat prostřednictvím jeho vstupů. Využívá také plný potenciál motoru - bez ohledu na zvolenou délku a jmenovité napětí (BG 42x15 12V až BG 42x45 48V).

Integrací řídicí jednotky do skříně motoru a optimalizací provozních parametrů lze nakonfigurovat mimořádně účinný pohon, který šetří cennou energii a výrazně prodlužuje dobu provozu zařízení napájených z baterií.

Díky konfigurovatelným připojením lze mapovat plnou funkčnost motoru požadovanou v dané aplikaci s co nejmenším počtem vodičů. Například v základní verzi je k využití plného potenciálu kromě napájení zapotřebí pouze jeden analogový vstup, jeden rychlostní výstup a dva digitální vstupy.

Je požadována třída ochrany? Žádný problém! Novou řídicí jednotku dGo lze integrovat také do robustní verze BG45, která je vybavena hybridními zástrčkami a je k dispozici s krytím až IP65. Například v aplikacích čerpadel umožňuje nový regulátor BG42 dGo přesně řídit otáčky a přesně konfigurovat požadovaný průtok, což výrazně zvyšuje účinnost takového systému. Omezení točivého momentu lze však také nastavit přesně a reprodukovatelně ex works pro každou aplikaci, což je vyžadováno například u dojicích robotů nebo řízení napnutí řemene ve výrobních systémech. S modelem BG 42 dGo nabízí společnost Dunkermotoren mimořádně hospodárnou koncepci pohonu, kterou lze optimálně konfigurovat pro mnoho aplikací.

Více novinek.

Dunkermotoren otevírá cestu k plně automatizované a digitalizované intralogistice

22.08.2024 01:00

Bezpečnost vždy na očích

Bezpečnostní knihovna SISTEMA pro inteligentní motory dPro společnosti Dunkermotoren s ST...

Společnost Dunkermotoren, značka AMETEK, je hrdá na to, že může pohánět závodní vůz týmu Milhagem z univerzity Minas Gerais svým bezkartáčovým stejnosměrným motorem
Společnost Dunkermotoren vydává nové číslo svého časopisu Motion Journal "mo

Ve dnech 14. až 17. května 2024 se v Amsterdamu uskuteč...

Nový snímač s vysokým rozlišením od společnosti Dunkermotoren pro nejvyšší požadavky na přesnost