Katalog

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

03.10.2024 00:10

Nový přítlačný ventil GEMÜ Q51

Společnost GEMÜ, specialista na ventily, rozšiřuje svůj sortiment výrobků v oblasti jednorázových pinčových ventilů o kompaktní, motorizovaný pinčový ventil GEMÜ Q51.

Nový motorizovaný pinčový ventil GEMÜ Q51 se vyznačuje kompaktní konstrukcí, a tedy i malou plochou v zařízení. Díky motorickému pohonu lze nový pinčový ventil používat i v prostředí, kde není k dispozici stlačený vzduch. Rozšiřuje sortiment výrobků GEMÜ v oblasti jednorázových klešťových ventilů, a to v pohonu velikosti 0 pro vnitřní průměry trubek 1/8" a 1/4" a vnější průměry trubek 1/4", 3/8", 7/16" a 1/2".



U pinčových ventilů na jedno použití se trubka vkládá do zajištěného držáku. Médium uvnitř trubice lze regulovat a ovládat stlačením trubice. Kompresor všech pinčových ventilů GEMÜ má speciálně vyvinutý obrys, který minimalizuje namáhání trubek a zvyšuje jejich životnost. To platí i pro ventil GEMÜ Q51. Díky tomu je vhodný pro aplikace na jedno použití, kde je kladen důraz na kompaktní provedení a zjednodušenou konstrukci zařízení a kde je třeba zabránit křížové kontaminaci.

Více novinek.

Kulové kohouty GEMÜ BB02, B22, B42 a B52 byly na základě rozsáhlých testů klasifikovány Spol...

Podle průzkumů mezi zaměstnanci je trvalé, a tedy bezpečné zaměstnání na prvním místě v žebříčku...

Technologická společnost GEMÜ se sídlem v Ingelfingenu otevřela u příležitosti 60. výročí svého založení v červnu 2024 v průmyslovém parku Hohenlohe nové prestižní sídlo společnosti