Hydraulický olej pro potravinářské technologie (OKS 3770) od OKS Spezialschmierstoffe GmbH
Dotaz na produkt
Plně syntetický olej třídy ISO VG 46 pro hydraulické systémy a kompresory v potravinářské technologii.
Oblasti použití
- Hydraulický olej pro použití ve všech oblastech potravinářské technologie
- Kompresorový olej pro šroubové a vícelamelové rotační vývěvy při požadované kvalitě oleje ISO VG 46
- Mazání dalších strojních součástí, jako jsou valivá a třecí ložiska v potravinářské technologii
Výhody a přínosy
- Registrováno NSF H1
- Dlouhá provozní doba díky vynikající oxidační stabilitě
- Dobré chování při nízkých teplotách
- Široký rozsah provozních teplot
- Odolnost vůči studené a horké vodě, vodní páře, dezinfekčním a čisticím prostředkům
- Snižuje tření a opotřebení
- Dobrá ochrana proti korozi
- Neobsahuje minerální oleje
- Splňuje požadavky VDL
Technické specifikace
- nižší provozní teplota: -40 °C
- horní provozní teplota: 135 °C
- hustota (při 20 °C): 0.83 g/cm³
- viskozita při (40 °C): 46 mm²/s
Dotaz na produkt