Katalog

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

Zpět na seznam

Prášek nano oxidu železitého (HE-O-011, 1309-37-1) od HME - Technologies GmbH

Dotaz na produkt  

Specifikace:

  • APS(nm): 50*200
  • Čistota (%): >99,99
  • Specifický povrch (m2/g): 145-245
  • Objemová hustota (g/cm3): 1.4-3.8
  • Hustota(g/cm3): 4.2
  • Krystalová forma: deskovitá
  • Barva: červená

Poznámka: podle požadavků uživatele na nanočástice můžeme dodat výrobky různých velikostí.

Výkony výrobku:

Nano struktura a-Fe2O3 v oblasti plynových senzorů, katalýzy, magnetického záznamu a biomedicíny má široké možnosti využití. Vzhledem k vlastnostem a-Fe2O3 nanometrového materiálu a formě struktury je proto vždy v centru pozornosti lidí způsob, jak získat kontrolovatelnou morfologickou strukturu a-Fe2O3 produktu. V současné době mnoho vědců span80, PVP, DMF, CTAB, (NH4)2S2O8, NaH2PO4 , NaClO3, jako je sodná sůl a morfologie, pomocí hydrotermální získal řadu vřeteno, jako je koule, krychle, bar, pás a lineární a-Fe2O3 nanomateriály, Vzhledem k výše uvedenému způsobu struktury produktu, a jako husté v reakci na zavedení systému různých organických povrchově aktivních látek, které budou dávat konečný produkt aplikace a mytí nepříjemnosti. V poslední době naše společnost přijímá speciální kontrolní metodu pro velkoplošně kontrolovatelné, jako jsou porézní vločkové nanomateriály a-Fe2O3, díky svému velkému specifickému povrchu centrum aktivity, jako katalyzátor, poskytuje potřebné podmínky pro vysokou selektivitu a katalyzátory vysokou reaktivitu. Když a-Fe2O3 dosáhl po nanometru, jako katalyzátor spalování tuhých pohonných hmot z obecné rychlosti spalování pohonných hmot a zlepšit rychlost spalování, to 1 ~ 10 krát k výrobě vysokých raket a střel.

Použití:

Může být široce používán pro pigmentaci ve stavebním umělém mramoru a barevném cementu. Jeho pigment pro akvarel, barvu barev, nátěrů a pryže, plastové barvy, může se také použít pro průmysl magnetických materiálů.

Podmínky skladování:

Tento výrobek by měl být skladován v suchém, chladném a těsnícím prostředí, nesmí být vystaven působení vzduchu, kromě toho by se měl vyhnout velkému tlaku, podle běžné přepravy zboží

Dotaz na produkt