Katalog

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

Zpět na seznam

Nano karbid wolframu v prášku (HE-C-005, 12070-09-9) od HME - Technologies GmbH

Dotaz na produkt  

Specifikace:

  • APS(nm): 80
  • Čistota (%): >99,9
  • Specifický povrch (m2/g): 60
  • Objemová hustota (g/cm3): 60 %: 3.2
  • Hustota(g/cm3): 15.5
  • Krystalová forma: šestiúhelník
  • Barva: černá

Poznámka: podle požadavků uživatele na nanočástice můžeme dodat výrobky různých velikostí.

Výkony výrobku:

Nano karbid wolframu prášek, má vysokou čistotu, velikost částic rovnoměrné rozptýlení dobré, je důležitou surovinou pro výrobu cementovaného karbidu, nano karbid wolframu prášek může tvrdé slitiny má mnoho dalších vynikajících vlastností
Nano karbid wolframu prášek kromě má vysokou tvrdost, tvrdý král venku, stále má odolnost proti opotřebení, odolnost proti korozi, teplota, atd
Bod tání byl 2860 ° C ± 50 ° C, bod varu byl 6000 ° C a také nerozpustný ve vodě, silná odolnost proti kyselinám, vysoká tvrdost a modul pružnosti.

Použití: V případě potřeby lze použít i jiné materiály, např:

Nano-karbid wolframu se používá v kompozitních materiálech, zlepšuje jejich vlastnosti: Karbid nano wolframu a kobaltu (WC-Co) je hlavní surovinou pro přípravu kompozitních prášků a povlaků odolných proti opotřebení. Jako jsou: řezné nástroje, počítače, stroje atd.; 2 práškový karbid nano wolframu vhodný při vysoké teplotě na mechanické zpracování, může vyrábět řezné nástroje, pece konstrukčních materiálů, tryskové motory, plynové turbíny a trysky atd.

Podmínky skladování:

Tento výrobek by měl být skladován v suchém, chladném a těsnícím prostředí, nesmí být vystaven působení vzduchu, kromě toho by se měl vyhnout velkému tlaku, podle běžné přepravy zboží.

Dotaz na produkt