Katalog

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

Zpět na seznam

Nano zlatý prášek (7440-57-5) od HME - Technologies GmbH

Dotaz na produkt  

Specifikace:

  • APS(nm): 15
  • Čistota (%): >99
  • Návrh aplikace Dávkování (ppm): Zřeďte do rozpouštědel na vodní bázi v koncentraci 1-5 ppm
  • Barva: moruše

Vlastnosti: Morušová barva:

Roztok nanočástic zlata se připravuje rozptýlením 15nm nebo ještě menších nanočástic zlata do vodného roztoku. Příprava skončí jednotným neutrálním roztokem se stabilní barvou. Roztok nanočástic zlata se jeví jako slabě červený, nikoliv zlatohnědý. Roztok nanočástic zlata se jeví jako azurnatý, když se v kondenzovaném stavu přidá další látka. Roztok je pro člověka jedlý a zcela bezpečný pro styk s pokožkou. Stejně jako nanočástice stříbra jsou nanočástice Au odolné vůči antibiotikům.

Aplikace:

Při přidání do kosmetického přípravku hrají nanočástice Au roli bělicích, protistárnoucích a zvláčňujících látek; nebo jako potravinářské barviva organismů; genetická identifikace; produkty pro čištění životního prostředí pro rafinaci; používají se v potravinách, kosmetice jako konzervační látky; aplikují se při výrobě antibakteriálních, antimikrobiálních, protizánětlivých léčiv a zdravotnických prostředků, zdravotnických potřeb, kosmetických prostředků. Živé každodenní zboží, jako jsou potraviny, nápoje, nanozlaté mýdlo, zubní kartáčky, všechny druhy kosmetických masek atd....

Podmínky skladování:

Vodní disperze nanočástic by neměla být vystavena slunečnímu záření.
Výrobek je určen pro účely výzkumu a vývoje a uživatelem musí být odborná osoba (Tato osoba musí vědět, jak tento výrobek používat.)
Disperze nanočástic jsou suspenze nanočástic ve vodě. Tyto disperze lze použít v nezměněném stavu nebo je lze ředit vhodnými (kompatibilními) rozpouštědly. Nanočástice v disperzích se někdy mohou při skladování usazovat, v takovém případě je lze před použitím promíchat (protřepat).

Dotaz na produkt