Katalog

ITT Enidine GmbH

Zpět na seznam

Prumyslové tlumice nárazu (ECO Series) od ITT Enidine GmbH

Dotaz na produkt  

Řada ECO Nastavitelné tlumiče

Ekologický design
Proč se spokojit s méně? Pokud jde o ochranu součástí vašeho zařízení před poškozením způsobeným vysokoenergetickými silami, nabízíme vysoce kvalitní výrobky za atraktivní ceny, které snesou jakékoli srovnání. V aplikacích, kde je kritickým parametrem provozuschopnost, poskytují tlumiče nárazů řady Enidine ECO ochranu a odolnost, kterou si zasloužíte. Šetří čas a peníze.Společnost ITT Enidine způsobila revoluci na trhu průmyslových tlumičů tím, že jako první v oboru představila konstrukce šetrné k životnímu prostředí, které odolávají náročným podmínkám moderních zařízení.

Řada ECO je navržena z materiálů a kapalin, které jsou bezpečné pro životní prostředí. Různé modely poskytují flexibilitu potřebnou pro širokou škálu provozních podmínek s různými hmotnostmi a zvedacími silami, které pokrývají širokou škálu provozních parametrů. Nová řada ECO poskytuje výkon, který očekáváte ve všech situacích, ať už jde o aplikace s nízkými otáčkami a vysokou hnací silou, nebo o aplikace s vysokými otáčkami a nízkou hnací silou.

Ideální pro potravinářské a nápojové aplikace a další agresivní prostředí, kde je životnost výrobku důležitým aspektem životnosti zařízení. Díky 336 hodinám testování odolnosti v solné mlze nabízejí nové tlumiče nárazů řady ECO společnosti Enidine ITT nejlepší odolnost proti korozi v oboru mezi standardními výrobky.

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Prumyslové tlumice nárazu

Prumyslové tlumice nárazu

Společnost Enidine nabízí nejkomplexnější sortiment nastavitelných průmyslových tlumičů s velkým otvorem a montážního příslušenství, který je dnes na trhu k dispozici. Řada Enidine OEMXT je vybavena p...

Prumyslové tlumice nárazu (Small-Bore Serie/ Mid-Bore Serie/Large-Bore Serie)

Nastavitelné tlumiče řady Small-Bore

  • Absorpce energie v malém balení
    Nastavitelné hydraulické tlumiče ITT Enidine poskytují flexibilitu v řešen...

Prumyslové tlumice nárazu (Jarret)

Speciální tlumiče pro velké aplikace

Průmyslové tlumiče nárazů řady Jarret využívají jedinečné kompresní a smykové vlastnosti speciálně vyvinutých silikonových elastomerů.<...